Vznikla desková hra na motivy Sea of Thieves
Zajímavosti Článek Vznikla desková hra na motivy Sea of Thieves

Vznikla desková hra na motivy Sea of Thieves

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2019 12:13

Základy si hra přebírá od Dungeons & Dragons.

Reklama

Na náměty Sea of Thieves vzniklo několik komiksů, novel či kusů oblečení. Nově se k tomuto merchi přidá i desková hra typu Dungeons & Dragons, která vyjde pod křídly Mongoose Publishing. Hra ponese jméno The Sea of Thieves Roleplaying Game a dle Mongoose půjde o velké dobrodružství, kde se hráči budou předhánět při hledání pokladů či spolupracovat na úkolech od společností ze hry.

The Sea of Thieves Roleplaying Game nebude typická desková hra, půjde o hru podobnou Dungeons & Dragons, zábavu si tedy budou muset vymyslet sami hráči. Mongoose jim dodá PDF knihu s pravidly, hráči se musí rozdělit na game-mastera a piráty.

Pokud chcete ještě umocnit svůj zážitek, můžete si zakoupit i fyzickou kopii této hry, která bude kromě základní knihy s pravidly obsahovat také knihu s kampaní, mapu, pirátské kartičky, tokeny, kostku a hrací kartičky, jež napomohou se správným uchopením herních mechanik. Tato edice bude stát 80 dolarů (cca. 1900 korun) a její odesílání začne v říjnu, samotná PDF kniha vyjde na 40 dolarů (cca. 1000 korun) a po zakoupení je ihned přístupná. 

Vznikla desková hra na motivy Sea of Thieves

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama