Walmart vytvářel vlastní cloudovou službu
Zajímavosti Článek Walmart vytvářel vlastní cloudovou službu

Walmart vytvářel vlastní cloudovou službu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 5. 2021 12:46

Současný stav ale není známý

Reklama

Dokumenty ze soudního sporu Epic Games proti Applu prozrazují další informace, které nejspíše měly zůstat skryty. V minulosti jsme se díky tomu dozvěděli například rozložení hráčů podle platforem či počet platících hráčů. Dokumenty ale odhalují i zákulisní informace o jiných společnostech.

Zveřejněné emaily totiž prokazují, že masivní obchodní řetězec Walmart, který je rozšířený zejména v USA, plánoval vytvořit vlastní cloudovou službu. A jejich ambice prý nebyly vůbec špatné. Jeden z emailů popisuje testování této služby.

Hrál jsem demo na Androidu a ta zkušenost byla jako hraní na PS4 a naprosto neporovnatelná s klasickým hraním na Androidu či iOS. Taky to dokázali převést na počítač v reálném čase (video přeskočilo z mobilu na počítač instantně) a hrálo to tam taky. Zdůrazňuji, že to hraní bylo neskutečné, a to ať na Surface Pro, tak na nějakém rozbitém laptopu, který tam měli.

Dle slov spoluzakladatele Epic Games Marka Reina, který emaily psal, se služba nedala srovnávat s Google Stadia. Současný status služby ale není jasný – dle webu The Verge se vývoj pozastavil kvůli pandemii.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama