Warcraft III a Diablo II se možná dočkají remastered verze
Gaming Článek Warcraft III a Diablo II se možná dočkají remastered verze

Warcraft III a Diablo II se možná dočkají remastered verze

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

21. 6. 2017 11:14

Blizzard nabízí pracovní pozici, jejíž popis nasvědčuje práci na remasteru těchto dvou titulů.

Reklama

Warcraft III a Diablo II se možná dočkají remastered verze

Není to tak dávno od chvíle, kdy jsme vás informovali o plánech Blizzardu, na vytvoření remastered verze prvního dílu StarCraftu. Ačkoliv to pro velké množství hráčů zřejmě bylo skvělou zprávou, jelikož na této hře třeba i začínali, našla se spousta takových, kteří by remaster verzi očekávali u jiných titulů. A jak to tak vypadá, asi i oni se dočkají.

S velkou pravděpodobností nás v budoucnu čeká i remaster dalších dvou dnes již můžeme říci legendárních titulů Warcraftu III a Diabla II. Nasvědčuje tomu Blizzardem nabízená pracovní pozice, v jejímž popisu je řeč právě o těchto titulech a o jejím restaurování (obnově). Na druhou stranu se samozřejmě může jednat pouze o nové optimalizace vůči dnešním strojům a operačním systémům, stejně jako tomu bylo u StarCraftu v době, kdy byl uvolněn zdarma.

Compelling stories. Intense multiplayer. Endless replayability. Qualities that made StarCraft, Warcraft III, and Diablo II the titans of their day. Evolving operating systems, hardware, and online services have made them more difficult to be experienced by their loyal followers or reaching a new generation.

We’re restoring them to glory, and we need your engineering talents, your passion, and your ability to get tough jobs done.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama