Wargaming Game Center vítá RTS Steel Division 2
Gaming Článek Wargaming Game Center vítá RTS Steel Division 2

Wargaming Game Center vítá RTS Steel Division 2

Thundarr

Thundarr

11. 10. 2019 16:34

Wargaming Game Center obsahuje první titul jiného vydavatele: Steel Division 2.

Reklama

Jedná se o strategickou hru v reálném čase, která byla zanesena do roku 1944 a ve které se ocitnete v samém středu akce v jedné z klíčových kampaní druhé světové války - operace „Bagration“.

Steel Division 2 byla vytvořena ve Francii ve studiu Eugen Systems se specializací na vojenské strategické hry v reálném čase. Možná se znáte s některými jejich výrobky, jako je Steel Division: Normandy 44, R.U.S.E. a Act of War nebo Wargame series.

Steel Division 2: Vytvořte strategie a vyhrajte

Ve Steel Division 2 máte k dispozici celou armádu různých jednotek. Hra má přes 600 jednotek z různých zemí (SSSR, Německo, USA a další), včetně tanků, pěchoty, dělostřelectva, protiletadlových zbraní a letectví. Každá jednotka má jiný rozsah střelby, například tanky mohou střílet v okruhu 2 km a střelba z pušky dosahuje až 1 km.

Nikdy nezapomeňte na nejdůležitější taktiku: Chcete-li provést úspěšný útok na daný směr nebo frontu, musíte pečlivě koordinovat činnost různých typů jednotek. Ve Steel Division 2 je 25 různých map s různou topografií, z nichž každá je modelována na skutečných místech bitev. Kromě autenticity místa byla věnována velká pozornost realistickému mapování vojenských operací v souladu s jejich vývojem v roce 1944.

Tato hra vám umožňuje hrát sólové kampaně a také bojovat proti mnoha hráčům s podobným strategickým vkusem.

Proč to Wargaming sdílí na WGC?

Chtějí údajně, aby herní centrum Wargaming zahrnovalo kromě vlastních projektů WG i další hry, které jsou nám a naší komunitě blízké. Hry mohou být různých typů, ale jejich společným jmenovatelem bude taktická hra a týmová spolupráce.

Příští rok se ve WGC objeví i Partisans 1941, taktická strategická hry vyvinutá společností Atelier Games, ve které můžete převzít velení partyzánské jednotky. Hráči mohou řídit každého člena družstva, budovat a posilovat partyzánský tábor a rozvíjet své dovednosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama