Warzone 2.0 je extrémně úspěšný, růstem překonal i Apex Legends
Gaming Článek Warzone 2.0 je extrémně úspěšný, růstem překonal i Apex Legends

Warzone 2.0 je extrémně úspěšný, růstem překonal i Apex Legends

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 11. 2022 12:12

Za pět dní hra přilákala 25 milionů hráčů.

Reklama

Warzone 2.0 je obrovským úspěchem, což naznačovaly nejen čísla na Steamu, ale také nové oznámení přímo od vývojářů. Ti na sociálních sítích totiž zveřejnili, že se za pět dní od vydání do hry dostalo 25 milionů unikátních hráčů, čímž se Warzone 2.0 stal nejspíše nejrychleji rostoucí hrou v historii.

Předtím tento triumf drželo Apex Legends, které ke stejnému počtu hráčů došlo až po týdnu od vydání - Warzone 2.0 je tak o dva dny rychlejší. Původní Warzone stihl 30 milionů hráčů za deset dnů.

I když si Warzone 2.0 připisuje takto masivní úspěchy, rozhodně není hra bez chybiček. Už od vydání měl populární spin-off na Steamu smíšené hodnocení, které se nyní dokonce proměnilo na spíše záporné. Hráči si stěžují na celou řadu funkcí a vlastností, jako je třeba sbírání vybavení nebo hlasitost kroků, taktéž se jim nelíbí optimalizace. I přes to se ale počet hráčů neustále zvyšuje a v sobotu střílečka opět překonala svůj all-time peak na Steamu, který se posunul na téměř 489 tisíc hráčů v jednu chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama