Wo Long: Fallen Dynasty ukazuje obrovského bosse
Gaming Článek Wo Long: Fallen Dynasty ukazuje obrovského bosse

Wo Long: Fallen Dynasty ukazuje obrovského bosse

Adam Král

Adam Král

18. 1. 2023 13:44

Akční hra Wo Long: Fallen Dynasty klepe na dveře a nyní ukazuje jeden z bossfightů.

Reklama

Akční RPG hra Wo Long: Fallen Dynasty je tady za pár týdnů. Dobrodružství sympatického opičáka v napůl lidské podobě velmi často připomíná jmenovce z žánru souls. Těžké souboje s nepřáteli, krvelační bossové, to všechno ve správné obtížnější hře nesmí chybět. Na titulu pracuje Team Ninja, tvůrci série Nioh, takže tam už nějaké zkušenosti s akčními RPG hrami jsou. 

Nyní si vývojáři na příznivce Wo Longa přichystali další z řad ukázek. Ta nynější dává na obdiv velkého bosse, kterého budou muset hráči porazit, aby se ve hře dostali dál. Kreatura připomíná býka. Nenechte se ale zmást. Příšera disponuje mocnými magickými útoky a dlouhými chapadly, které na vás dosáhnou všude po aréně. Protivník se jmenuje Aoye a pochází z čínského starověkého textu Shan Hai Jing.

Wo Long: Fallen Dynasty vychází už 3. března a rozhodně je na co se těšit! Do kůže opice se budete moci vtělit na PC skrz Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Titul bude navíc dostupný hned v den vydání ve službě Xbox Game Pass pro všechny předplatitele zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama