[WoT] Aktualizace 1.19 vychází 30. listopadu
Gaming WoT Článek [WoT] Aktualizace 1.19 vychází 30. listopadu

[WoT] Aktualizace 1.19 vychází 30. listopadu

Thundarr

Thundarr

29. 11. 2022 10:14

Závěr roku ve World of Tanks je zde !

Reklama

Rozlučte se s odcházejícím rokem nejnapínavější herní událostí, která se bude konat od 1. prosince 2022 10:00 (UTC) do 9. ledna 2023 10:00 (UTC)! Během novoroční ofenzívy 2023 se Hangár promění v pohádkové zasněžené město, kde na vás bude čekat hodnotný dárek a mnoho příjemných překvapení. A samozřejmě hlavní postavy Nového roku: Santa Claus a Sněhurka, kteří se stanou hvězdami naší sváteční party. Připravili nezapomenutelný program a čekají na vás!

Kromě všech dárků a svátečních zázraků nezapomeňte, že od 30. listopadu si můžete vyzvednout i svou zaslouženou odměnu pro rok 2022!

Brzy budou servery nedostupné 30. listopadu od 03:30 do 14:30 (moskevského času).

Hráči s prémiovým účtem obdrží 24 hodin prémiového účtu jako kompenzaci za výpadek serveru z důvodu údržby. Pokud chcete provést nějaké nákupy ve hře, počkejte, až se servery spustí.

Novoroční ofenzíva 2023: stručně nebo podrobně?

Když 1. prosince poprvé vstoupíte do hangáru, ocitnete se ve slavnostním městě plném novoročních světel a kouzel. Zvyšte úroveň sváteční atmosféry a dokončete úkoly, aby byly ještě jasnější a zábavnější, a získejte přitom spoustu odměn! Níže se dozvíte, co je nového o letošních prázdninách!

Získejte svou zaslouženou odměnu pro rok 2022!

Pojďme oslavit další rok ve hře, bojovníci! Jako projev našeho uznání za vaši podporu a vášeň pro hru dostane každý z vás dárek, který bude k dispozici od 30. listopadu. V závislosti na počtu let ve hře může odměna zahrnovat sadu legendárních vozidel; jasný 2D styl; osobní studijní průvodce; speciální nášivky, emblémy a obtisky; jiné herní hodnoty!

Spolu s hodnotnými dárky dostanete také speciální žetony. Použijte je k výměně ve speciální části herního obchodu za další předměty, včetně vzácných 3D stylů, pokročilého vybavení, všestranného člena posádky s „nulovými“ dovednostmi a mnoho dalšího!

Arcade (7x7) je zpět!

Ale to není vše! Arcade, naše experimentální platforma, se na konci prosince vrátí do World of Tanks a během víkendu s sebou přinese novou vlnu zimních radovánek a bitev s neobvyklými pravidly. Připravte se zažít něco úplně nového... Něco, co jste ještě neviděli! Sledujte novinky a udržujte si v této chladné době teplou náladu!

[WoT] Aktualizace 1.19 vychází 30. listopadu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama