[WoT Blitz] Aktualizace 6.7
Gaming World of Tanks Blitz Článek [WoT Blitz] Aktualizace 6.7

[WoT Blitz] Aktualizace 6.7

Petr Šťastný

Petr Šťastný

16. 1. 2020 16:04

Tanky s naváděnými raketami a nové avatary.

Reklama

Tanky s naváděnými raketami

[WoT Blitz] Aktualizace 6.7

Do technického stromu amerických tanků byly přidány dva lehké tanky. Z T49 je nyní možné přes T92E1, vyzkoumat až tank úrovně X – XM551 Sheridan. Klíčovým prvkem těchto tanků jsou naváděné rakety. Jedná se o speciální typ munice s novým označením. Zbývající dva typy munice jsou APCR a HE granáty, které se chovají běžně a není možné je navádět.

Naváděné střely jsou sice pomalejší než běžné náboje, ale nemají žádný rozptyl. Díky naváděcímu systému je možné např. zajistit lepší úhel zasáhnutí tanku pro probití pancíře. Dalšími limitacemi je omezený dolet raket a také fakt, že dělo se začne přibíjet až poté, co raketa zasáhne cíl či exploduje.

 

Avatary za obdržené medaile

[WoT Blitz] Aktualizace 6.7

Za nasbírané Kolobanovy medaile a medaile Válečník a Velká ráže nově získáte avatary. Čím více medailí obdržíte, tím lépe bude avatar vypadat.

Vyvážení vozidel

[WoT Blitz] Aktualizace 6.7

Úroveň IX a X ve zkratce – 121B nabíjí rychleji, FV215B má menší výdrž (zmenšen počet HP), Grille 15 má lepší camo bonus po výstřelu, AMX 50 Foch (155) má menší poškození na ránu, ale nabíjí rychleji, Progetto M40 mod. 65 má pomalejší a méně přesnou zbraň a slabší motor, a Prototipo Standard B má horší přesnost zbraně.

Vyvážení proběhlo také u tanků úrovně VI a VII; u následujících vozidel byl zesílen pancíř: Black Prince, IS-2, IS, IS-2 (1945), KV-3, T29, T25 AT, Jagdpanther, Panter I, Tiger I, AT 8 a AT 7.

Nejzásadnější vylepšení a opravy hry

Byla přidána možnost Příjem zpráv pouze od přátel. Tato možnost je automaticky zapnuta.

Pro Android a iOS verze byla přidána nová mise: Zhlédni 5 reklam. Odměnou je 500 – 1 500 volných zkušeností v závislosti na úrovni misí.

Po více než 4 letech byl upraven název pro tank Panzer IV Anko Special na Panzer IV Ankou Special.

Nepřečtené zprávy v klanovém kanálu se nyní zobrazují jako jedna nepřečtená zpráva.

Jak proběhne aktualizace?

Server se skládá ze dvou částí. Aktualizována je vždy jen polovina, takže budete moci téměř nerušeně pokračovat v hraní. Může se stát, že bude potřeba restartovat hru, aby se herní klient připojil na neaktualizovanou polovinu serveru.

Může se ale stát, že po dokončení aktualizace první poloviny a zahájení aktualizace druhé poloviny, nebude stále dostupná aktualizovaná verze ve vašem obchodě s aplikacemi. V tomto případě budete muset počkat na její vydání, které má na starosti provozovatel obchodu.

Tankisté, kteří budou mít zapnutý prémiový účet, obdrží jako kompenzaci 1 den prémiového účtu navíc. To neplatí pro prémiové účty aktivované pomocí certifikátu na 1 hodinu prémiového účtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama