[WoT Blitz]  Madness útoky v události Halloween pro Svět tanku Blitz
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] Madness útoky v události Halloween pro Svět tanku Blitz

[WoT Blitz] Madness útoky v události Halloween pro Svět tanku Blitz

Thundarr

Thundarr

20. 10. 2018 12:40

Halloween se objeví i ve Wolrd of Tanks Blitz, na androidech a iOS.

Reklama

Madness útoky v události Halloween přijdou do WoT Blitz. Zúčastněte se a vyhrajte jedinečné tanky z projektu Petra Pounda, který navrhl vozidla pro film Mad Max: On the Way of Wrath.

Halloweenská sezóna je na cestě, do World of Tanks Blitz přijde 17. října a zůstane do 12. listopadu.

Peter Pound, umělec odpovědný za projekt vozidel ve filmu Mad Max: Na cestě k hněvu vytvořil dva tanky pro WoT: Blitz, Scavenger a GraveDigger. Chcete-li vyzkoušet první z nich, musíte vydělat 50 bitů, a abyste získali druhý, dokončete ostatní mise.

 

Pracoval jsem pro Svět tanku Blitz, měl jsem příležitost navrhnout něco jedinečného a mít plnou uměleckou svobodu, "říká Peter. "V Mad Max: Zaměřil jsem se na auta na cestě vzteku, a teď, aby tanky vypadaly ještě více obrněné. Byla to skvělá výzva a doufám, že hráči ocení tvrdou práci, kterou jsem vložil do těchto ocelových šelem. "

Vedle výtvorů Petra Pounda jsou Mad Games zcela nový apokalyptický post, kde písečné bouře zničily krajinu z World of Tanks Blitz. Hráči budou využívat nových možností, jako je neviditelnost, štíty a renovace brnění.

Při této příležitosti stojí za zmínku, že polský herec Wojciech Wachuda hrál vedoucí úlohu v traileru "živá akce" propagující tuto událost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama