[WoT Blitz] RNG průbojnosti bylo přepracováno
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] RNG průbojnosti bylo přepracováno

[WoT Blitz] RNG průbojnosti bylo přepracováno

Thundarr

Thundarr

30. 1. 2018 15:50

Jak by jsme si přáli, kdyby Wargaming upravil RNG ve WOT, nyní to vývojáři provedli ve WoT Blitz.

Reklama

Aktualizace World of Tanks Blitz Update 4.6 přinese velkou změnu RNG! Ano, všichni víme, že neviditelná boží ruka se nazývá RNG, stejná ruka, která posílá vaši střelu na špatné místo, nebo dělá to, že projektil nedokáže prorazit pancíř, i když by měl. Wargaming se rozhodl, že je čas pro změnu, čas vyvážení RNG pro hodnoty penetrace.

[WoT Blitz] RNG průbojnosti bylo přepracováno

Počínaje aktualizací 4.6, se vliv štěstí na výsledek bitvy zmenší. V této verzi se sníží rozšíření penetrace u všech vozidel z 75-125% na 85-115% a při aktivaci Penetration Boostu, se bude penetrace pohybovat od 100 do 115%.

Čtete to správně, RNG penetrace se změní z 25% na 15%! To znamená menší odchylky v penetračních hodnotách, například v případě, že by váš projektil mohl proniknout do 100 mm, namísto normální variace 75-125 mm dostaneme 85-115 mm.

To je něco, co PC fanoušci World of Tanks už dlouho žádají a nyní se Wargaming rozhodl implementovat tento požadavek na Blitz, takže "aspekt hry se posune na novou úroveň."

Pokud se tato hra ukáže jako vyváženější po těchto změnách, mohl by Wargaming zvažovat její implementaci do World of Tanks PC. Možná dokonce aplikovat stejné změny do systému poškození? Nyní nemůžeme říci, jestli budou tyto změny zavedeny i do PC World of Tanks?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama