[WoT Blitz]  World of Tanks Blitz slaví své 5. narozeniny a 120 milionů stažení!
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] World of Tanks Blitz slaví své 5. narozeniny a 120 milionů stažení!

[WoT Blitz] World of Tanks Blitz slaví své 5. narozeniny a 120 milionů stažení!

Thundarr

Thundarr

21. 6. 2019 15:31

Mobilní verze World of Tanks Blitz je velice oblíbená hra podobně jako PC verze a verze pro konzole.

Reklama

World of Tanks Blitz slaví své 5. narozeniny a 120 milionů stažení! Wargaming spouští při této příležitosti zajímavý evetn pro potěšení hráčů. Od dnešního dne do 26. června budete moci získat spoustu odměn včetně legendárních tanků.

World of Tanks Blitz slaví dva důležité průlomové momenty, 120 000 000 stažení hry po celém světě, což je opravdu obrovské číslo a velký úspěch. Navíc hra slaví 5. výročí. World of Tanks Blitz byl poprvé vydán na iOS a poté byl přenesen i na Android, MacOS, Steam a Windows 10. Hra se může momentálně pochlubit více než 120 miliony stažení a 1 500 000 aktivních hráčů denně!

[WoT Blitz]  World of Tanks Blitz slaví své 5. narozeniny a 120 milionů stažení!

V průběhu let se zvýšil nejen počet hráčů, ale i značně narostl obsah hry. Na začátku nabízel World of Tanks Blitz 90 historických tanků ze 3 zemí. Nyní je to přes 370 různých jednotek z 8 národů. Unikátní Blitz je speciální hybridní národ, který spojuje alternativní stroje, fantasy a sci-fi, jako jsou vozidla ze světa Warhammer 40,000 nebo Valkyria Chronicles, tanky vytvořené slavnými designéry a grafickými designéry jako Peter Pound (Mad Max: Fury Road) nebo Kunio Okawara (Gundam).  

"World of Tanks Blitz je dlouhodobý úspěch, protože hra posouvá hranice mobilních her," říká Andrey Ryabovol, ředitel World of Tanks.

"Chcete-li vyhrát musíte spoléhat na více než jen sílu a kvalitu tanku." Toto je hra o přemýšlení a přelstění protivníků a hráči ji milují. Bez specializované komunity a naplnění jejich požadavků bychom nebyli na místě, kde jsme nyní. Skvělým příkladem může být hráč z Turecka, který chtěl navrhnout dívce přes Blitz sňatek. Byla to výzva pro naše tvůrce, ale povedla se!

Na oslavu 5. narozenin začínají týdenní oslavy. Hráči budou moci hráči získat 75 různých typů dárkových krabic, z nichž každá bude obsahovat cenné dárky, od posilovačů až po prémiové tanky. Tři z nich jsou zcela nové, budou to atomové variace kultovního T-34, Sherman Firefly a ELC bis. Každý, kdo se během tohoto týdne přihlásí, obdrží pětidenní prémiový účet a německý prémiový tank Pz. III spolu se sadou vzácných posilovačů. 26. června, na konci narozenin, obdrží každý tank x5 zkušeností za první vítězství!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama