[WoT] Další informace o LT-432
Gaming WoT Článek [WoT] Další informace o LT-432

[WoT] Další informace o LT-432

Thundarr

Thundarr

14. 11. 2018 18:08

Nový lehký tank je již na americkém serveru v předprodeji. Pojďme se na něj podívat trochu blíže.

Reklama

Na počátku šedesátých let vědecký ústav číslo 100 vyvinul několik projektů založených na vozidle Object 432. Kromě posádky mělo vozidlo přepravovat i další vojáky. Zůstalo jen na papíře.

[WoT] Další informace o LT-432

Model pancíře tanku

[WoT] Další informace o LT-432

Co bije do očí?

  • Magický pancíř
  • Pěkná deprese děla
  • Dobrý pancíř věže na lehký tank.
  • Vysoká základní rychlost projektilu - 1300 m / s.
  • Parametry působí mimo penetraci.
  • Penetrace
  • Velký odpor k terénu
  • Malý potenciál DMG.

Zpravidla, když se jedná o zajímavý prémiový tank, jde o ruský stroj. Hráčům se moc nelíbí vlastnosti tohoto tanku, opět se bude totiž jednat o tank, který bude na svém tieru dominovat. Není sice tak "OP" jako Defender, nicméně i tak bude dost nepříjemným protivníkem. Ano, tento tank bude spolehlivý, pravděpodobně daleko lepší než stávající LTTB.   Žádný jiný lehký tank není tak vhodný na ramování jako tento stroj například francouzské lehké tanky po střetu s tímto strojem létají vzduchem jako opilí vrabci, a přistanou na zádech, když se takto potkáte s nepřítelem a uberete mu polovinu HP jen tím, že do něj narazíte, jste ve značné výhodě.

[WoT] Další informace o LT-432

Tank je spíše pro aktivní hlídače, na začátku bitvy je potřeba být agresivní a odhalovat nepřítele za pohybu. Pokud někde zajedete do křoví a zhasnete, připravujete se o potenciál tohoto tanku. Rychlost, silueta a palebná síla dávají tomuto stroji značné výhody. Pancíř může působit lehce, existují ale úhly a magické odrazy, v případě menšího kalibru je i šance na úspěšný sidescrap. Tank má dostatečná počet životů, že si může dovolit vydat se vstříc nepříteli, a to i bez zvláštní nutnosti štěstí, aby výpady přežil.   Parametry tanku LT-432 jsou zatím dost nevyvážené. Na jedné straně má kapku slabší průbojnost, 178mm na úrovni VIII je málo. Proto má vozidlo více než 2 200 DPM. Z toho také vychází potenciální poškození, pouze 7560, a to za předpokladu, že každý výstřel bude penetrován (to je hodně optimistický předpoklad).   Na druhou stranu přesnost a doba zaměřování jsou opravdu dobré, rozptyl střelby za pohybu a při otáčení věže také. Má 7 stupňů deprese a 15 stupňů elevace, tyto hodnoty nejsou u Sovětského tanku nijak překvapivé. Věž je další výhodou vozidla, její pancíř není sice extra silný, nicméně se od ní střely odrážejí vcelku spolehlivě díky obrovským úhlům.   Nakonec můžeme jen dodat, že tento skvělý stroj vydělává a trénuje, stejně rychle jako jiný prémiový tank, takže dokonale. A to navzdory skutečnosti, že pouhá zmínka „Nový prémiový tank VIII. tieru“ některé hráče nadzvedne, jiní si jen povzdechnou, protože nic jiného WoT nepotřebuje více jak novou várku prémiových tanků osmého tieru. Nicméně musíme říci, že je jak zábavný tak zajímavý. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama