[WoT] Frontová linie jako zdroj peněz?
Gaming WoT Článek [WoT] Frontová linie jako zdroj peněz?

[WoT] Frontová linie jako zdroj peněz?

Thundarr

Thundarr

12. 2. 2019 17:09

Wargaming vypustil na veřejné testy dlouho očekávaný režim hry Frontová linie.

Reklama

Frontová linie je nejpovedenější režim z dílny vývojářů hry World of Tanks. Je tomu opravdu tak, nikdy se Wargamingu nepovedlo nic, jako tento herní mód. Je zábavný, dynamický, přiměřeně dlouhý a hlavně - dá se na něm i vydělat. Vydělat se na tomto režimu dá, co ale dělat, pokud nemáte tanky osmého tieru, které by vás bavily, popřípadě, které by se vyplatily na takto obrovské mapě, kde potřebujete mobilitu a kvalitní dělo.

Wargaming při této příležitosti nabízí k prodeji několik speciálních tanků. Somua SM, LT-432, Caernarvon AX a Kanonenjagdpanzer 105. Samozřejmě to nejsou úplně TOP stroje na tento režim, nicméně své fanoušky si určitě najdou. Jestli se vyplatí, nebo ne, bych neřešil. Vyplatit by se v tomto režimu měl každý prémiový tank, se kterým jste schopni nastřílet slušnou dávku poškození.

Velice dobrá volba je pořízení prémiového účtu. Ať už jezdíte v čemkoli vždy se hodí vyšší příjem zkušeností a kreditů. Nic vám toto nezajistí lépe, než prémiový účet. Když k němu přidáte i prémiový tank, bude vás hra daleko více bavit.

Co dělat, pokud v garáži nemáte tanky osmého tieru? I na toto Wargaming myslel. Máte zajímavou možnost pronajmout si několik zajímavých tanků. Zlatá střední cesta je T44, která bude ve všech etapách režimu Frontline do konce roku. T44 je průměrný střední tank, se kterým se budete bavit, nic moc ale nevyděláte. Pronájem tohoto tanku vyjde na první týden režimu Frontline na 240 000 kreditů.

Každou etapu se budou měnit další dva tanky, které si budete moci pronajmout za prémiovou měnu. Cena tohoto pronájmu je 800 goldů težký tank a 500 goldů střední tank. Tyto částky jsou velice zajímavé, jelikož osobně bych si vybral střední tank, zřejmě podobně jako většina zkušenějších hráčů. Rychlost, mobilita, průměrné poškození zaručí při lepší hře i větší poškození a výdělek. První etapu jsou k pronájmu vozidla americký těžký tank T34 a německý střední tank PZ.58.

 

[WoT] Frontová linie jako zdroj peněz?

Osobně mě nemrzí, že si Wargaming chce nějakým způsobem vydělat, nicméně nastavení ekonomiky v této hře mi přijde neuvěřitelně žalostné. Vezměte si, že u daleko novějších her jako jsou fenomény Frontline, PUBG nebo i PUBG Mobile, si koupím něco jako prémiový účet "Battle pass/Royale pass" a jsem schopen si pouhým aktivním hraním a plněním misí vydělat na tento "Prémiový účet" na další sezónu a ještě mi zbude na nějaký ten skin navíc. Nutno říci, že sezóna v těchto battle royale hrách trvá zhruba 3 měsíce a cena "battle passu" je stejná jako cena prémiového účtu World of Tanks. Je mi jasné, že tyto hry jsou odlišné, nicméně si myslím, že by se něco mělo změnit.

Závěrem bych chtěl jen vypíchnou svůj pocit, že Wargaming na nás v poslední době hrne obrovské množství misí a eventů, které vlastně ani splnit všechny nemůžeme. Tedy alespoň ne hráči, kteří občas chodí do práce či do školy. Frontline, Lunární nový rok a mise s kolovými lehkými tanky - je toho prostě příliš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama