[WoT] Hodnocené bitvy třetí sezóny, stylové maskování
Gaming WoT Článek [WoT] Hodnocené bitvy třetí sezóny, stylové maskování

[WoT] Hodnocené bitvy třetí sezóny, stylové maskování

Thundarr

Thundarr

18. 9. 2018 12:30

Máme pro vás maskování, které by mělo být k dispozici během třetí sezóny hodnocených bitev.

Reklama

Hodnocené bitvy neboli rankedy jsou v každé online hře velice důležité. Bývá to ukazatel toho, jak jste ve hře dobří. Ve World of Tanks tomu bylo velice dlouho jinak, měřítkem kvality hráčů byly vždy nějaké statistiky, a ne to, jak vysoko se hráč vyškrábal v hodnocených bitvách. I nyní je stále ukazatelem kvality hráče ve World of Tanks hodnota WN8. 

Nicméně již před více než rokem se ve hře objevily první testy hodnocených bitev, které přinášejí jednak odměny a jednak i nějaké hodnocení úrovně hráče. Samozřejmě, jako ve všech ostatních online hrách, taky zde vás může potahat tým, může vám pomoci vyšplhat žebříčkem vzhůru a jediné co pro to potřebujete udělat je hrát dostatečné množství hodnocených bitev. Neříkám, že se mi tento systém líbí, či nikoli, možná díky tomuto systému mnoho hráčů hodnocené bitvy ignoruje, na druhou stranu, pokud si chcete zahrát se teoreticky stejně kvalitními hráči jako jste vy, jsou hodnocené bitvy přesně to pravé, kam byste se měli vydat. Krom dobrého pocitu s "ranku", který dostáhnete, můžete si i vydělat nějaké ty speciální odměny.

Nyní zde máme pro vás speciální screenshoty nových stylizačních sad, které budou k dispozici v nadcházející hodnocené sezóně. Odměnou by měly být hráčům, kteří se dostanou na 1., 2. a 3. místa v divizích třetího ročníku hodnocených bitev.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama