[WoT] Informace z WG Festu
Gaming WoT Článek [WoT] Informace z WG Festu

[WoT] Informace z WG Festu

Thundarr

Thundarr

16. 9. 2019 15:22

Na WG Festu se toho dělo opravdu mnoho, například utekly nějaké informace o nových vozidlech a tancích se dvěma kanóny.

Reklama

V běloruském Minsku, rodišti World of Tanks, probíhlal Wargaming Fest: Tanker Day. Jednalo se o největší videoherní festival pro rodiny s dětmi v Evropě, který sdružuje fanoušky Wargamingu z celého světa. Účastníci si mohou užít různé atrakce, navštívit herní zónu, sledovat živý koncert a dozvědět se nejnovější zprávy o plánech World of Tanks pro blízkou budoucnost. 

Tankový festival 2020

Aktuální WG Fest se koná ve znamení Tankového Festivalu. Organizátoři se snažili připravit co nejvíce překvapení jako celé série festivalových akcí s novou mechanikou. Příští rok slavíme 10. výročí World of Tanks, proto se dá očekávat, že příští akce bude ještě velkolepější.

Při této příležitosti můžete očekávat nové a vzrušující atrakce. Příští rok je v plánu Tank Festival 2020 s ještě více cenami a speciálními akcemi.

[WoT] Informace z WG Festu

Potomci v garáži

Na letošním WG Festu byla hvězdou kapela The Offspring, legenda kalifornského punk rocku. Nemůžete přijít na koncert? Nezáleží na tom! Od 18. září bude postavena ve hře v garáži virtuální scéna, kde bude hrát skupina nejoblíbenější skladby. Navíc pravděpodobně půjde zařídit, aby tato kapela v garáži zůstala natrvalo.

[WoT] Informace z WG Festu

Mini hry

Brzy budou v herním klientovi k dispozici dvě mini hry, které jsme zde již měli. Přinesou nám ještě více zábavy a budete si během nich moci vyhrát kupóny, které vám umožní dokončit festivalovou sbírku. 

[WoT] Informace z WG Festu

Skvělý závod

Máme skvělé zprávy pro ty, kteří tak dlouho čekali, až se tato událost vrátí! Pamatujete si, kdy se tato událost objevila naposledy ? Ano bylo to v roce 2014.

Tentokrát si budete moci vybrat ze tří tanků, včetně legendárního Chaffee z předchozí verze tohoto eventu. V rámci akce se budete moci zúčastnit soutěže, která potrvá od 23. do 6. října. Registrace do závodu začne 18. září.

[WoT] Informace z WG Festu

Nová dvouhlavňová vozidla a tanky

Wargaming již před nějakou dobou zveřejnil novinku, že se snaží otestovat novou mechaniku dvouhlavňových tanků, které by mohly přijít do hry. Neustále hledají nové způsoby vývoje stávajících technologických stromů ve hře. Vždy se snaží přidat do hry takové stroje, které by odpovídaly myšlence a cílům hry.

[WoT] Informace z WG Festu

Proto představili dvouhlavňová vozidla, která brzy vstoupí na supertest. Tato vozidla budou vybavena dvěma děly, ze kterých budou moci střílet současně a nebo postupně. Práce na mechanice těchto atypických strojů je stále v procesu.

[WoT] Informace z WG Festu

Sandbox

Během další iterace v Sandboxu je v plánu otestovat přepracovanou mechaniku způsobující poškození HE munice.V současné době se testuje systém, ve kterém bude mechanika způsobující poškození vypočtena vyváženějším a předvídatelnějším způsobem, a to jak pro útočícího hráče, tak pro vozidlo, které je poškozeno OB granáty. Všechny změny z předchozí iterace karantény budou zachovány. 

Nová iterace bude k dispozici na podzim. Všichni se mohou zúčastnit a vyhodnotit změny, které budou provedeny, stačí stáhnout samostatný herní klient Sandboxu. Jde o to, že vývojáři potřebují pořádnou dávku testerů, aby měli dostatek dat k analýze.

[WoT] Informace z WG Festu

Halloween

Každoročně World of Tanks slaví Halloween! Připravte se na vzrušující nový režim PvE, ve kterém budete bojovat se zlem v proměnlivém herním prostředí.

Boti získají na bojišti různé role, projeví nezávislé chování a budou na vás různými způsoby reagovat. V konfrontaci vás někteří protivníci budou neustále následovat, zatímco jiní se naopak pokusí od vás odejít, aby vás oklamali do ještě zlověstnějšího okolí. Také si dávejte pozor na extrémně mocného nepřítele majestátního, ale také nasyceného zlem.

V letošním roce se Ito Masahiro, umělecký ředitel prvních tří her série Silent Hill, podílel na práci právě na chystaném režimu  pro Halloween. Jeho tvůrčí přínos dodá atmosféře a vizuálním efektům v této akci všechny předchozí edice!

[WoT] Informace z WG Festu

Anonymizační systém

Anonymizační systém je nástroj, který vám umožní skrýt jméno hráče v bitvě. Wargaming představil uvedení této novinky na loňském WG Festu a ukázalo se, že je to pro hráče velmi důležitá vychytávka. 

Probírá se několik nápadů, jak by měl systém anonymizace fungovat ve hře World of Tanks, ale pro hráče bude nejefektivnějším řešením zůstat anonymní pouze během bitev.

Jak to funguje? V nastavení hry vyberte možnost anonymizace a aktivujte tuto funkci. Výsledkem bude, že uživatel dostane v každé bitvě náhodné jméno. Nebude to řetězec nesouvisejících znaků, ale slovo, které vypadá více či méně logicky, což zabrání ostatním hráčům, aby si uvědomili, že byla použita funkce anonymizace. Bude jim to jasné až po skončení boje, kdy po bitvě zkontrolují statistiku.

Anonymizační systém umožní mnoha uživatelům cítit se při hraní pohodlněji. Sníží vnímaný „sociální tlak“ a způsobí, že budete moci hrát svou oblíbenou hru sami. Pravděpodobně to skryje i statistiky jako WN8.

[WoT] Informace z WG Festu

Přídavek

Wargaming neustále vylepšuje jádro hry, grafický engine pro World of Tanks. Poslední vylepšení jsou například:

  • Podpora souběžného vykreslování.
  • Podpora jemnějších a realističtějších stínů na tancích díky technologii Ray Tracing, dosud k dispozici pouze pro produkci a animace kin.
  • Se zavedením technologie Ray Tracing (RT) - vyvinuté společností Wargaming ve spolupráci s Intelem - můžeme znovu vytvořit hrdiny našich her v ještě lepší kvalitě: jejich nejmenší detaily nyní vrhají super realistický stín, když na ně svítí slunce. Ray Tracing vám umožní ponořit se do atmosféry divoké taneční bitvy ještě hlouběji a učinit hru ještě více vzrušující.
  • Technologie Ray Tracing bude fungovat pro všechny karty podporující rozhraní DirectX 11 API a vyšší, ale pouze pro nepoškozené nádrže vystavené přímému slunci. Tuto funkci můžete povolit / zakázat v nastavení hry. Podpora pro novou technologii stínového zobrazení tanků bude přidána v nadcházejících aktualizacích World of Tanks po testování.

[WoT] Informace z WG Festu

Statistiky relací

Při zavádění statistik relací pracovali vývojáři na jejich druhé iteraci. Nyní zde již máme určitou podobu. Ve statistikách naleznete procento výher, počet zničených vozidel, procento přežití a detekovaní protivníci, ti taky přidáni do statistik relací. Přidá se také tlačítko, které vám umožní zvolit možnosti konfigurace statistik v závislosti na vašich potřebách. S ním budete moci změnit prioritu ekonomických parametrů a vybrat data, která chcete skrýt. Budete dokonce moci zobrazit / skrýt všechny parametry a stále aktualizovat průměrnou hodnotu zkušeností získaných během dané relace.

[WoT] Informace z WG Festu

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama