[WoT] IS-3A navrátí sílu Rusku
Gaming WoT Článek [WoT] IS-3A navrátí sílu Rusku

[WoT] IS-3A navrátí sílu Rusku

Thundarr

Thundarr

18. 12. 2018 16:07

Je tento stroj opravdu tak silný? Vyplatí se? Povíme vám více!

Reklama

Co hráč to názor na tento stroj. Tento tank vypadá opravdu jako bestie, která kříží nejsilnější stránky populárního těžkého tanku IS-3 a nově nalezeného pokladu zásobníkového děla. Toto dělo má jedinečné parametry a vlastnosti. Zásobník o třech ranách, které se nabíjejí o to déle, čím více střel v zásobníku máte.

[WoT] IS-3A navrátí sílu Rusku

Wargaming vypustil banditu, který je opět OP a honí zisky. Ve hře naleznete jen málo situací, kde by měl tento tank problémy. Samozřejmě v desátých tierech problémy mít může, ale pokud nabijete prémiovou munici, problémy zmizí. Jistě s trochou opatrnosti. 

Bitvy probíhají velice jednoduše, na osmých a devátých tierech se vrhnete v před. První stroj, který potkáte obdrží od vás zásobník tří střel, které se většinou nemýlí. Poté se tento váš těžký tank zapojí do bitvy jako každý jiný těžký tank, ale i tak už má nestříleno 1000 poškození, prakticky bez námahy. Dělo funguje vcelku spolehlivě, takže ve chvíli, kdy máte chvilku čas, nabije se jedna nebo dvě střely navíc a už se blýská na lepší časy. Opět máte možnost nasázet do nepřítele několik přesně mířených ran navíc.

Shrnutí: Zavedení tohoto tanku je podle všech indícií chyba. Krátkodobý zisk, dlouhodobá ztráta. Vypadá to alespoň, že to bude ztráta hráčů, kteří budou vzteky přesedat na dělostřelectva, popřípadě odejdou úplně. Když přišel do hry Defender, bylo tomu podobně. Jestli na krátkou dobu, nebo na stálo se ještě uvidí. Každopádně já bych si tento tank nekoupil. Není to ani tak kvůli tomu, jak na mne působí, ale je to kvůli jeho mobilitě. Jednoduše je na mne moc líný. Pojďme se nyní podívat na jeho silné a slabé stránky.

Klady:

  • Invertní automatický nabíjecí systém.
  • Kvalitní pancéřování celého tanku
  • Vcelku slušné chování děla

  Zápory:

  • Mobilita
  • Obratnost
  • Že se narodil, spousta hráčů se na něj bude soustředit, už jen z principu. Takže artilerie, vyšší tiery a podobně
  • Zkušenější hráči budou stejně vědět jak na něj
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama