[WoT] Kontrola prohřešků klanů ve World of Tanks
Gaming WoT Článek [WoT] Kontrola prohřešků klanů ve World of Tanks

[WoT] Kontrola prohřešků klanů ve World of Tanks

Thundarr

Thundarr

22. 1. 2023 16:05

Při porušování pravidel se fantazii meze nekladou, u klanu to může být "prodej míst v klanech".

Reklama

První změna od podzimu, za kterou si můžou tvůrci podat ruku je naprosto správné rozhodnutí. Začínají prověřovat přestupky související s prodejem míst v klanech: provedou testovací nákupy a potrestají odpovědné osoby.

Pokud bude zjištěno porušení pravidel klanu, klan bude rozpuštěn a na odpovědné osoby mohou být uvaleny sankce (až do trvalého zablokování účtu).

Pravidla klanu aktualizována 19.01.2022:

Článek 15 Pravidel klanu

Jakékoli porušení pravidel klanu je také automaticky porušením Licenční smlouvy a dalších pravidel Lesta Games a může být základem pro uplatnění omezení na tvůrce, velitele klanu nebo jinou osobu, která má oprávnění klan řídit.

Článek 18.1 Pravidel klanu

Přímý prodej míst/slotů v klanech za účelem získání jakýchkoli herních předmětů, úspěchů nebo výhod jakéhokoli jiného druhu je zakázán. To zahrnuje jakýkoli typ připojení nebo účasti v klanu, který není nastaven herními mechanismy.

Článek 19 Pravidel klanu

Každý případ porušení klanových pravidel je posuzován samostatně. Stupeň porušení určuje společnost Lesta Games.

* Připomínáme důstojníkům a hráčům, že členství v klanu a účast na akcích klanu jsou bezplatné. A jakákoliv reklama na placené členství v klanech a poskytování placených služeb za získávání odměn na akcích klanu je zakázána bez ohledu na to, zda jste členem přispěvatelského programu či nikoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama