[WoT Konzole] Aktualizace 4.10 implementuje očekávané změny
Gaming WoT Článek [WoT Konzole] Aktualizace 4.10 implementuje očekávané změny

[WoT Konzole] Aktualizace 4.10 implementuje očekávané změny

Thundarr

Thundarr

25. 6. 2019 15:12

World of Tanks na konzolích přináší změny, které hráči již očekávali. O jaké změny jde?

Reklama

Do hry se vrací režim RTS, přichází nové tanky a mnohem více! Aktualizace 4.10 do World of Tanks: Žoldáci přináší změny do uživatelského rozhraní. S novým indikátorem zbrojní hodnoty už velitel nemusí hádat, jakou má tank výzbroj. Zvýrazněním vybraného prvku se namísto vzdálenosti od cíle zobrazí přesná hodnota. Tím se ukončuje hádání a umožní vám zvýšit taktiku bitev.

Fanoušci hry přivítají nové kamufláže pro československé, italské, sovětské a německé tanky. Podle očekávání hráčů se zlepšila rotace map a vyvážení některých tanků.

Stratégy a taktiky potěší nová verze režimu RTS - Commander Mode. Výrazně se zlepšila kontrola (včetně podpory klávesnice a myši), nových tanků a objevila se zcela nová mapa Berlína.

Seznam dostupných prémiových tanků se rozšířil o dva nové modely Mauerbrecher VK 168.01 (P) a ELC Even 90. Tyto tanky budou k dispozici až do 10. června. Mauerbrecher VK 168.01 (P) se vyznačuje silným pancéřováním, které stroj chrání, tank díky dobrému dělu může způsobit více než 440 bodů poškození na jeden výstřel. Naopak ELC I 90 je lehký tank, velmi mobilní a poskytuje vynikající střeleckou podporu tam, kde ho tým potřebuje. Tento francouzský stroj je k dispozici do 11. června.

Vrací se také akce z "týdnů", které si komunita oblíbila. Například tento týden si koupíte o 50% levněji tank Bear KV-122 a výsledek spolupráce se švédskou skupinou Sabermind s názvem Primo Victoria!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama