[WoT] Loot boxy ve WoT, vyplatí se ?
Gaming WoT Článek [WoT] Loot boxy ve WoT, vyplatí se ?

[WoT] Loot boxy ve WoT, vyplatí se ?

Thundarr

Thundarr

24. 12. 2019 05:02

Ještě měsíc budou v obchodě loot boxy od Wargamingu, my se podíváme na otevírání 400 boxu, vyplatí se?

Reklama

Nejednoho z nás určitě svrběla ruka při pohledu na lákavý balíček s bednami, které by přinesly trochu toho hazardu. Ano, opravdu nejde o nic jiného než o hazard. Investujete do beden, které po otevření přinesou vám náhodnou odměnu. Věřte, že se na vás RNG v tomto okamžiku opravdu vyřádí. Vyplatí se do těchto beden investovat? Vezměme v potaz několik faktů.

  • Jedna bedna stojí asi 50,-
  • Když si vezmete 25 beden, utratíte za jednu asi 40,-
  • Když si vezmete 75 beden, utratíte za jednu 33,-

Toto znamená, že můžete investovat od 150,- do 2500,-. Pokud toužíte po jednom specifickém stroji, rozhodně se tato incestice nevyplatí. Pokud ale chcete utratit peníze ve hře a jde vám o celkový obsah beden v podobě goldů, prémiových dnů, kreditů a nějakého prémiového tanku, tak se vám investice vyplatí. Otázka další, kolik investovat, aby to mělo cenu. Odpověď neznáme, to hlavně kvůli RNG.

Máme zde dvě videa, ve kterých se můžete podívat na otevírání 400 beden. Poté, co shlédnete první z nich,  nejspíše si sami odpovíte, jestli se vám investice vyplatí či nikoli. Nejzajímavější odměny jsou samozřejmě prémiové tanky osmého tieru. Když ale tyto tanky v garáži máte, dostanete něco přes 11 000 goldů jako kompenzaci, což vám umožní koupit si tank jiný. Samozřejmě ne nejnovější.

Video první: Bitva dvou youtuberů otevírání 100+100 boxů

Zde se podívejte na otevírání 25 boxů z každé kategorie.

Video druhé: Opening 200 loot boxů v podání Quickybabyho

Zde se můžete podívat na 200 boxů od Quickybabyho, ten byl trošku rozhořčen. Hlavně když bedny otevíral po jedné, přišlo mi, že mu fakticky nic nepadá. Otevřel 36 boxů, než dostal první tier VIII prémiový tank. Posuďte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama