[WoT] Mapa Minsk chystá změny
Gaming WoT Článek [WoT] Mapa Minsk chystá změny

[WoT] Mapa Minsk chystá změny

Thundarr

Thundarr

19. 3. 2019 18:11

Mapa Minsk je ve hře teprve několik měsíců a již se připravují změny.

Reklama

Musím říci, že tuto mapu nesnáším, přijde mi nezajímavá a opravdu malá. Připadám si, že nemám prostor, abych se svým tankem mohl rozumně manévrovat. Nyní zde pro vás máme video, které představuje průlet přes změněnou mapu Minsku. 

Je také pravděpodobné, že se tyto změny neobjeví ve stávající mapě, ale bude vytvořena zimní verze, kde by se tyto úpravy mohly objevit. Musím ale říci, že mi tato varianta moc pravděpodobná nepřijde. Zní to dost nelogicky, aby ve hře existovaly dvě identické mapy, které by byly vlastně rozdílné v typu povrchu a několika detailech.

Ve stávající verzi Minsku probíhají veškeré boje převážně přes centrální silnici, která kvůli své vyvýšenosti vytváří překážku, přes kterou se tanky dokážou efektivně přetahovat o převahu a kvalitnější zásahy. Střední a lehké tanky se přestřelují přímo přes silnici a využívají pancíře svých věží, zatímco těžké tanky se kryjí mezi domy. Stíhače tanků a artilerie nemají příliš kryté pozice, nicméně pokud si počkají na správnou chvíli, dokáží v bitvě nadělat pěknou paseku. 

[WoT] Mapa Minsk chystá změny

Nyní nezbývá než čekat, jestli se tato upravená verze mapy ve hře objeví a v jaké podobě. Osobně si myslím, že by mapa změny potřebovala, jen si nejsem jist, jestli to, co vidíme ve videu, je dostatečné, aby aspoň pro mne byla mapa zábavnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama