[WoT] Město duchů, stará mapa, nové dojmy
Gaming WoT Článek [WoT] Město duchů, stará mapa, nové dojmy

[WoT] Město duchů, stará mapa, nové dojmy

Thundarr

Thundarr

19. 1. 2019 15:00

Staronová mapa se vrací do hry. Tato mapa byla původně určena jen týmovým bitvám, nyní se objeví i v těch standardních.

Reklama

Vzpomínáte si na mapu Ghost Town (Město duchů), která dříve sloužila jako aréna pro bitvy v různých herních režimech a během turnajů? Ve verzi 1.4 se mapa města duchů výrazně změní a získá nový život jako mapa pro náhodné bitvy.

Tato mapa skrývá legendu. Je to bojiště hrdého válečníka z Kazachstánu, který byl nucen opustit svůj domov navždy a bojovat za svobodu a mír pro své příbuzné. Jeho cesta prochází kazašskými stepmi a pouštěmi a vede ho do města duchů, kde bude čelit svým nepřátelům. Sázky jsou vysoké a vítězství nebude snadné. Přesně v tomto duchu byl pro tuto mapu vytvořen zvukový doprovod. Vývojáři se snažili do něj zahrnout celou řadu hlubokých pocitů souvisejících s touto hrdinskou legendou. Poslouchejte tuto úžasnou hudbu, je to opravdu okouzlující!

Podívejme se na nejdůležitější zlepšení, která si vývojáři připravili na této "staronové mapě":

  • Mapa se výrazně rozrostla, její velikost se zvýšila na 1000 × 1000 metrů. Díky tomu se všechny třídy vozidel ocitnou na bojišti a budou moci využít nové taktiky k vítězství.
  • Město se nachází v centru mapy a má stále strategický význam. V této oblasti budou těžké tanky a obrněné stíhače tanků bojovat tváří v tvář, aby zjistili, kdo je nejsilnější.
  • Západní část mapy je na milost lehkých a středních tanků. K dispozici je dostatek prostoru pro aktivní manévry.
  • Východ je příznivá zóna pro ničitele tanků.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama