[WoT] Mistrovství světa ve World of Tanks se přesouvá
Gaming WoT Článek [WoT] Mistrovství světa ve World of Tanks se přesouvá

[WoT] Mistrovství světa ve World of Tanks se přesouvá

Thundarr

Thundarr

23. 9. 2018 15:13

Mistrovství světa ve World of Tanks bude mít nové zázemí. Kam se přesune?

Reklama

Mistrovství světa ve WoT se příští rok bude konat v Izhevsku (Udmurtia) za $500,000. Akce se bude konat na novém e-sportovém stadionu.

Autonomní republika Udmurtia (oblast v evropské části Ruska s hlavním městem v Iževsku) podepsala dohodu o spolupráci s tvůrci hry WoT. Strany oznámily, že výsledky této dohody budou viditelné do jednoho roku, tedy ke stým narozeninám Michaila Kalašnikova, který právě zemřel v Izhevsku.

[WoT] Mistrovství světa ve World of Tanks se přesouvá

Společnost Udmurt Development Corporation podepsala smlouvu s Wargamingem, tvůrcem populární online hry "World of Tanks". Písemná dohoda byla podepsána 19/09/2018. Podle ředitele Development Corporation Udmurska, Dmitre Generałowa se dohoda týká společné organizace e-sportovní akce na oslavu výročí narození Michaila Kalašnikova, které se bude konat v roce 2019. Kromě toho, podle slov aktérů jdeo pomoc v rozvoji „obrany cestovního ruchu v oblasti.“

Nicméně, ani Wargaming, ani zástupci Corporation Udmurtia v současné době nejsou ochotni sdělit podrobnosti o tom, co se skutečně všechno bude dít, ale slibují, že lidé v tomto regionu opravdu pocítí účinky této spolupráce, která naplno vypukne již v průběhu příštího roku. Až do narození Michaila Kalašnikova (které připadá na 10. listopadu).

"Musíme se starat o budování napětí. Definovali jsme strategické směry naší činnosti a bude to dost obtížné pro realizaci praktické stránky. Nemáme v úmyslu odebrat překvapení, čekající na obyvatele Udmurtie, "dodal generál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama