[WoT] Na supertestu se objevil Vz. 55
Gaming WoT Článek [WoT] Na supertestu se objevil Vz. 55

[WoT] Na supertestu se objevil Vz. 55

Thundarr

Thundarr

1. 5. 2021 04:00

Máme zde první pohled na krále československé linie těžkých tanků.

Reklama

Vz. 55, československý těžký tank X. úrovně, brzy v supertestu.

Klíčovou vlastností tohoto vozidla je volba mezi dvěma 130mm děly. Pokud jde o výkon, jejich konfigurace je stejná, ale liší se ve mechanice, jakou způsobují poškození. Standardní dělo střílí v cyklickém režimu, druhé má automatický podavač se dvěma náboji. Obě děla používají stejné granáty: standardní protitankové granáty s průbojností 260 mm a speciální granáty APCR, schopné proniknout 306 mm pancíře. Jejich poškození na výstřel je stejné 490 HP. Pokud jde o přesnost, není mezi nimi žádný rozdíl, protože u obou děl je to 0,4 m. Úplné nabití trvá 25 sekund a doba nabíjení mezi náboji v zásobníku je 2,5 sekundy s časem zaměřování 3,1 sekundy Obě děla mají dobrou stabilizaci.

[WoT] Na supertestu se objevil Vz. 55

Další vlastnosti nového vozidla desáté úrovně jsou v souladu s tím, co byste očekávali od těžkých tanků. Dobré čelní pancéřování, dosahující na věži 300 mm, a šikmé pancéřování korby umožňují tanku odolat útokům většiny nepřátelských vozidel. Životy tanku jsou 2100 HP. Mobilita je u tohoto typu vozidla standardní: maximální rychlost je 50 km / ha výkon je 15,5 KM / t. Maximální dohled je 390 m.

Vz 55 se liší v režimech střelby, což vám umožňuje přizpůsobit vozidlo vašemu preferovanému stylu hry. Automatický nabíječ vykazuje určité podobnosti s československými středními tanky, pokud jde o rychlost přebíjení a dobrou ovladatelnost. Zbytek charakteristik je srovnatelný s charakteristikami jiných těžkých tanků, což znamená, že vozidlo může úspěšně plnit úkoly tohoto typu vozidla: přímý útok nebo držení klíčové pozice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama