[WoT] Nová WoT aktualizace přichází
Gaming WoT Článek [WoT] Nová WoT aktualizace přichází

[WoT] Nová WoT aktualizace přichází

Thundarr

Thundarr

11. 6. 2019 16:26

Máme zde další aktualizaci, tentokrát s označením 1.5.1. Na co se můžeme těšit?

Reklama

O připravované aktualizaci jsme toho napsali již hodně, vše to ale bylo jen v mezích testovací fáze. Nyní byla aktualizace skutečně oficiálně potvrzena a my se můžeme podívat na její obsah.

Servery World of Tanks budou vypnuty 12. června od 02:30 do 08:30 SELČ.

Přepracování středních tanků

Wargaming skutečně upravil vlastnosti tanků Leopard 1 a STB-1. S nimi byly opraveny i některá jiná vozidla v japonské a německé větvi. Navíc byly upraveny i dva prémiové tanky osmých tierů Panzer 58 Mutz a STA-2. Pokud je máte v garáži, neváhejte je okamžitě otestovat, hlavně STB-1 bude s novým podvozkem hodně zajímavý stroj.

[WoT] Nová WoT aktualizace přichází

Sezónní statistiky

V aktualizací 1.5.1 budete moci sledovat své bojové statistiky, aniž byste museli do hry nahrávat nějaké mody třetích stran nebo se koukat na internetové stránky. Statistiky relace vám taky umožní přístup do Síně slávy, kde se můžete podívat na své stávající hodnocení ve World of Tanks (WTR).

[WoT] Nová WoT aktualizace přichází

Školení posádek

Do hry přijdou nové materiály, knihy posádky, díky kterým budete moci školit svou posádku. Bude to něco ve stylu zkušenostních potravinových balíčků. Navíc s vydáním této aktualizace dostane každý hráč úvodní sadu knih posádky, jednu knihu pro každý národ.

[WoT] Nová WoT aktualizace přichází

Přepracovaná mapa “Charkov”

Mapa Charkov se vrací zpět jako bojiště pro náhodné bitvy. Velikost se zvýšila na 1 čtverečný kilometr. Mapa byla kompletně přepracována, takže vás jistě překvapí, mezi známými místy objevíte spoustu nových bojových pozic, kde budete moci uplatnit přednosti svých tanků.

Prémiové účty

Hráčům s prémiovým účtem bude připsáno dodatečných 24 hodin prémiového účtu WoT. Samozřejmě to je kompenzace za několik hodin, kdy budou servery nedostupné.

[WoT] Nová WoT aktualizace přichází

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama