[WoT] Nové tanky ve hře World of Tanks Blitz
Gaming WoT Článek [WoT] Nové tanky ve hře World of Tanks Blitz

[WoT] Nové tanky ve hře World of Tanks Blitz

Thundarr

Thundarr

19. 9. 2019 15:33

Wargaming přináší nové polské tanky v evropském technologickém stromu ve hře World of Tanks Blitz.

Reklama

Polské tanky se objevily v evropském technologickém stromu ve hře World of Tanks Blitz. Giancarlo Fisichella, legenda závodů Formule 1, je velvyslancem italských jednotek. Wargaming oznámil, že do hry přichází evropský technologický strom, ve kterém hráči najdou 10 nových tanků z Finska, Švédska, Itálie a Polska.

Prvních 10 nových tanků pod evropskou vlajkou je:

  • Vickers Mk.F, lehký tank (Finsko, národní debut ve hře)
  • 10TP, lehký tank (Polsko)
  • 14TP, lehký tank (Polsko)
  • Lago, střední tank (Švédsko)
  • Strv m / 42, střední tank (Švédsko)
  • P.43 bis, střední tank (Itálie)
  • P.43 ter, střední tank (Itálie)
  • P.44 Panther, střední tank (Itálie, s funkcí autoloader)
  • Prototipo Standard B, střední nádrž (Itálie, s funkcí autoloader)
  • Progetto M40 mod. 65, střední tank (Itálie, s funkcí automatického zavádění)

Některé z výše uvedených strojů budou mít novou funkci autoladeru pro World of Tanks Blitz, tj. několik střel naložených do zásobníku tanků, což vám umožní vystřelit rychlou sérii výstřelů, aniž byste museli náboj po náboji nabít.

„Vytvořili jsme evropský technologický strom, aby hráči mohli vyzkoušet co nejvíce místních tanků,“ říká Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz. "Je pro nás také velkou ctí přivítat Giancarla Fisichellu jako herního velvyslance."

Pro zvýraznění a přidání 5 italských tanků do World of Tanks Blitz se Wargaming spojil s Giancarlem Fisichellou, legendárním pilotem Formule 1.

„Jsem fanouškem všeho, co mi pumpuje adrenalin do mých žil, a to je přesně to, co dělají italské tanky. Moje první volba je Progetto s autoloaderem. Kombinuje sílu a praktičnost, historická a moderní řešení, která se mi opravdu líbí, “zdůrazňuje Fisichella. "Znal jsem World of Tanks Blitz, než jsem začal pracovat s Wargamingem." Je to hra o taktice, myšlení a plánování vašich pohybů podle situace. Stejně jako závodění to není snadné - je to mnohem víc než zaměřování a střelba. “

Evropský technologický strom ve hře World of Tanks Blitz je od středy zdarma k dispozici všem hráčům a plány se v budoucnu rozšiřují o nové tanky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama