[WoT] Primo Victoria a Progetto M35 mod. 46 v prodeji
Gaming WoT Článek [WoT] Primo Victoria a Progetto M35 mod. 46 v prodeji

[WoT] Primo Victoria a Progetto M35 mod. 46 v prodeji

Thundarr

Thundarr

14. 9. 2018 13:57

V prémiovém obchodu se objevily dva velice zajímavé stroje. Švéd a Ital, oba to jsou skvělé tanky, který je lepší?

Reklama

V poslední době se s prémiovými tanky roztrhl pytel. Když nepočítáme stroje, které jsou upravované, není moc tanků, které by v dnešní době stály za povšimnutí. Nyní zde máme ale dva, které za zvednutí obočí stojí. Metalový král a italský elegán.

Oba to jsou střední tanky osmého tieru. Samozřejmě jsou to prémiové tanky, takže vydělávají kredity a školí posádku. U italského tanku byla obrovská výhoda, že se dostat do hry nejprve v maratonu, ve kterém jste si tento tank mohli vyjezdit zdarma. 

Progetto M35 mod. 46 je ztělesněním italského designu. Tento stroj se dostal do hry jako úvodní tank italského vývojového stromu a přinesl do hry krom italského vzhledu taky zcela novou mechaniku automatického zásobníku. Postupné dobíjení střel přineslo něco nového, co nadchlo hlavně zkušenější hráče, kteří neustále přemýšlí nad tím, jak s tímto zásobníkem pracovat. Je opravdu skvělé, když musíte přemýšlet nad tím, jestli nabít další náboj, nebo vystřelit. Dalším strojem je metalový švédský tank Primo Victoria. Vývoj tohoto tanku je inspirován kapelou Sabaton! Tato kapela je v tomto stroji i jako posádka. Rychlost tohoto tanku není úplně úchvatná, nicméně dělo a věž má vynikající.

Progetto M35 mod. 46

[WoT] Primo Victoria a Progetto M35 mod. 46 v prodeji

WG:Pojetí konstrukčního návrhu, vyvinutého na žádost generála Francesca Rossiho, který věřil, že v nové válce budou efektivní pouze lehká vozidla s váhou do 35 tun. Taková inovativní konstrukce nebyla schválena a vývoj byl přerušen, když se Itálie připojila k projektu standardního tanku.

Primo Victoria

[WoT] Primo Victoria a Progetto M35 mod. 46 v prodeji

WG:Pro potřeby švédských ozbrojených sil bylo zakoupeno přibližně 240 tanků Centurion Mk. III a Mk. V. Vozidla byla označena jako Strv 81, prošla mnoha modernizacemi a zůstala ve službě až do počátku 21. století. V srpnu 2017 bylo jedno vozidlo darováno švédské hudební skupině Sabaton a bylo „brutálně“ upraveno — britská ocel byla překována na čistý švédský metal a tak se z něho stal skutečný tank fanoušků.

[WoT] Primo Victoria a Progetto M35 mod. 46 v prodeji

Musím říci, že kdybych si nevyjezdil italský tank v maratonu, byl by to momentálně jediný stroj, který bych si byl ochoten koupit. Samozřejmě není pro každého, je to tank, který nemá pancíř, nicméně rychlost, obratnost, dělo zajišťují, že vás tento tank bude bavit i za rok, nebo dva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama