[WoT] První italský stíhač na supertestu
Gaming WoT Článek [WoT] První italský stíhač na supertestu

[WoT] První italský stíhač na supertestu

Thundarr

Thundarr

17. 5. 2022 14:00

Na testovacím serveru se objevila první vlaštovka z nové italské větve stíhačů tanků

Reklama

Nový italský prémiový stíhač tanků VIII úrovně brzy vstoupí do supertestu.

  • SMV CC-64 Vipera je první italský stíhač tanků ve WoT.

[WoT] První italský stíhač na supertestu

Byl vybaven 120 mm kanónem s pětkovým zásobníkem. Doba nabíjení mezi střelami je 8 sekund a dobíjení zásobníku za 36 sekund.Jeho přesnost je 0,44 a doba zaměření 2,7 s. Má 10 stupňů deprese hlavně. Standardní protitankové granáty mohou prorazit 220 mm pancíře a speciální granáty mohou prorazit pancíř o tloušťce 264 mm. Poškození na jeden výstřel je 400 HP. Což je opravdu pěkné

Toto vozidlo má na svou úroveň silné pancéřování. Přední pancíř korby je 210 mm a pancíř věže je 275 mm. Úhel otáčení věže je omezen na 90 stupňů. Vozidlo se může pochlubit slušným výkonem 1 400 HP, rychlostí vpřed 36 km/h a výkonem na tunu 11,7 km/t.

Vipera je útočný stíhač tanků, který byl postaven pro frontové bitvy. Hraje se téměř jako tank s otočným dělem, ale jeho 8sekundové nabití mezi střelami a vysoké poškození na jeden výstřel mu umožňují přehrát více protivníků při střetnutí jeden na jednoho.

Nelze však zapomenout na nízkou rychlost Vipery, která znemožňuje rychle reagovat na změny v bitevní situaci a pohybovat se mezi boky. Předem si tedy určete směr své ofenzívy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama