[WoT] Sandbox: Druhá iterace
Gaming WoT Článek [WoT] Sandbox: Druhá iterace

[WoT] Sandbox: Druhá iterace

Thundarr

Thundarr

7. 7. 2019 16:24

OD 5. do 15. července 2019 bude probíhat další fáze testování novinek na Sandboxu.

Reklama

Další fázi testování na Sandboxu máme v plném proudu. Jedná se již o druhé kolo testovacího serveru Sandbox pro příchozí aktualizaci 1.6. Aktualizaci si nyní můžete stáhnout. Dostupná je pouze s klientem Wargaming Game Center. 

[WoT] Sandbox: Druhá iterace

V nové testovací fázi by měly zůstat některé novinky beze změn. Navrhované vylepšení HP pro vozidla nízkých tierů se u hráčů dočkalo pozitivní odezvy, takže zůstane beze změny. To se dalo čekat, tyto tanky potřebují daleko větší životaschopnost, čehož se možná taky dočkají. 

Změny v munici

Během testů si standardní granáty vedly mnohem lépe než granáty speciální. Ve výsledku využívali testeři speciální munici jen zřídka, ačkoliv měli neomezené zdroje. Wargaming se snaží munici vyvážit již delší dobu prozatím se to ale nedařilo.

Snaží se vyvarovat situacím, v nichž by speciální munice zůstala nevyužitá. Během předchozí iterace používání speciální munice nepatrně pokleslo. Proto se Wargaming snaží v druhé iteraci serveru Sandbox upravit poměr efektivity standardních a speciálních střel tím, že omezí navýšení poškození u standardní munice. 

V Sandboxu by se taky měly objevit nové britské lehké tanky, prozatím jsou jejich vlastnosti nezměněny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama