[WoT] Sandbox: Zavedení kategorie míst pro vybavení
Gaming WoT Článek [WoT] Sandbox: Zavedení kategorie míst pro vybavení

[WoT] Sandbox: Zavedení kategorie míst pro vybavení

Thundarr

Thundarr

5. 6. 2020 17:50

Kolegové z WoT Express připravili speciální dokument, ve kterém zohlednili všechna vozidla a rozdělení zařízení do jednotlivých kategorií.

Reklama

Na WoTexpres se objevilo zajímavé rozdělení vozidel. Dokument naleznete zde. Jedná se o rozdělení, které by mělo být otestováno na SandBoxu.

O čem toto rozdělení vlastně je?

Změna počtu dostupných míst

  • Počet dostupných míst pro vybavení bude záviset na úrovni vozidla. Například vozidla úrovně I nemají žádný prostor pro vybavení, spotřební materiál nebo směrnice.
  • Na úrovních II-IV se počet dostupných míst bude postupně zvyšovat a na úrovni IV dosáhne své maximální hodnoty: tři místa pro vybavení a spotřební materiál.
  • Jedna úroveň směrnic bude přidána na úrovni V. Počet míst dostupných pro vozidla tieru V a vyšších se nezmění.

[WoT] Sandbox: Zavedení kategorie míst pro vybavení

Nový systém pomůže začátečníkům naučit se mechaniky rychleji a snadněji. Rovněž to zvýší požitek ze hry a zároveň předejde situacím, kdy zkušení hráči s mnoha různými typy vybavení vstoupí do bitev nízké úrovně se zřejmou výhodou.

Zavedení kategorií míst a zařízení V novém systému, který chceme představit, je zařízení rozděleno do zvláštních kategorií a může být instalováno na libovolném dostupném místě. Budou zavedeny čtyři kategorie:

  • Palebná síla
  • Vitalita
  • Mobilita
  • Vyhledávání

Každý typ zařízení bude přiřazen do kategorie, kterou ovlivňuje, což usnadní třídění všech typů zařízení ve hře. Například mechanismus zkracující dobu nabíjení, patří do kategorie "Palebná síla". Jedinou výjimkou je ventilace, která spadá do tří kategorií současně, protože zlepšuje všechny vlastnosti kromě přežití.

Provedli tyto kroky, aby vám usnadnili orientaci v celé řadě různých typů zařízení a pomocí nové mechaniky přiřadili vybavení typům. Na panel vozidla představí speciální místa, která budou použita k montáži zařízení. Nový systém vám také umožní vybrat spoustu kombinací vybavení.

Podle této koncepce bude počet dostupných míst a kategorií záviset na úrovni vozidla. Například vozidla úrovně VIII-X budou mít dvě kategorie (jedna pro první místo, druhá pro druhé) a tanky úrovně VI-VII budou mít jednu kategorii pro první místo. Všechna vozidla úrovně V a níže budou mít místa bez přiřazených kategorií.

Pokud se kategorie vybavení shoduje s kategorií místa, kde jsou instalovány, vybavení poskytne vozu zvýšený bonus. Pokud se kategorie neshoduje nebo místo nemá kategorii, zařízení nedostane bonus. Nicméně jakékoli zařízení kompatibilní s daným tankem může být namontováno kdekoli, bez ohledu na kategorii. Záleží na vás, kam je chcete umístit. Zařízení můžete také přesouvat mezi místy bez omezení nebo nákladů.

Vylepšené zařízení a vybavení pro odměňování vám poskytne statický bonus bez ohledu na to, kde jsou přiděleny, nebudou spojeny s žádnými kategoriemi. A co víc, upgradované vybavení vám poskytne více bonusů než nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama