[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!
Gaming WoT Článek [WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

Tomáš Grézl

Tomáš Grézl

28. 1. 2018 15:17

Wargaming přináší nový národ do World of Tanks!

Reklama

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

Tankisté!

Jak bylo během Wargaming Festu 2017 oznámeno, tento rok do hry přijdou dva úplně nové národy: Itálie a Polsko. Zdá se, že prvním národem implementovaným do hry bude Itálie, přinese zcela novou a komplikovanou mechaniku do hry, auto-reloader.

Doporučuji si shlédnout video pod článkem, protože si myslím, že tato nová mechanika nebude tak lehká na zvyk. Hlavní nápad je to, čemu do teď říkáme auto-loader s tím, že bude možnost opětovného dobití jednotlivého náboje. Zní to jednoduše? Ne tak úplně.

Mechanika Auto-Reloader

Tato mechanika není to, čemu doposud říkáme auto-loader, což je například jako revolver, kdy musíte přebít všechny 4 rány, aby jste jej mohli používat. Tato nová mechanika je spíše něco jako dopravní pás, co krmí vaše dělo, nabíječ by nabíjel mechanismus, zatímco střelec by jednoduše použil to, co potřebuje.

 

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

 

Hlavní faktor mechanismu je, že se pokaždé spustí časovač, když použijete jeden náboj. Například první náboj bude trvat nabít 10 sekund a jakmile je nabitý, je připraven k použití. Poté začne druhý časovač, který už ovšem bude druhý náboj nabíjet 8 sekund. Pokud opět nevystřelíte, spustí se třetí časovač s dobou nabití 6 sekund a poslední náboj bude trvat nabít 4 sekundy.

Zní to lépe než auto-loader, pokud se ale rozhodnete hrát  jako single shot, vaše dělo bude nabíjet 10 sekund po celou dobu a dává vám možnost použít další tři rány v zásobníku, pokud je budete nejvíce potřebovat. Ale pokud se rozhodnete použít všechny vaše rány jako clipper, zabere to 28 sekund do nabití všech 4 nábojů. Velmi podobné auto-loaderu ale zabere to více času do úplného nabití.

*předešlé informace jsou pouze například

Vypadá to jako velmi zajímavý mechanismus a myslím si, že bude celkem náročné jej zvládnout. Ovšem otevírá nové možnosti gameplaye a přináší takovou novou chuť Italským tankům.

Progetto M35 mod 46

První Ital, co Wargaming přidá do hry, bude VIII prémiový střední tank: Progetto M35 mod 46

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

 

Tank bude mít normální rozpoložení s věží uprostřed, s dobrou mobilitou a depresí děla, kompenzovanou slabším pancířem. Rovněž se díky dobrému dohledu a novému nabíjecímu mechanismu dá usoudit, že tank bude spíše sniper.

 

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

Italský technický strom:

Italové obdrží kompletní technologický strom, od Tieru I až po Tier X. První lajna, co se dostane do hry, budou střední tanky, ovšem další třídy má Wargaming v plánu také. Během videa jsme mohli vidět několik těchto nových vozidel.

 

[WoT] Supertest: Italské tanky přichází!

 

Zatímco ještě nemohu potvrdit úroveň jednotlivých vozidel, některé jsou docela snadné odhadnout, kde budou. Ovšem mohu potvrdit, že následující vozidla do hry skutečně přijdou, jak je uvedeno ve videu v pořadí zleva doprava: 

  • Fiat 3000
  • Carro Armato L6/40
  • Carro Armato M13/40
  • Carro Armato M14/41
  • Carro Armato P26/40
  • Ansaldo-Fiat P43 bis

Fiat 3000 na Tieru I bude lehký tank, ostatní už budou ale střední tanky, kromě Ansaldo-Fiat P43 bis, ten byl projektován jako težký tank. Celkově, Italské tanky vypadají velmi zajímavě, do hry měly být uvedeny už před nějakou dobou ale z neznámého důvodu to Wargaming stále prodlužoval.

Poslední nápovědu skrytou ve videu prozradil Alexey "Inaki" Ilyin (product manažer WoT), který říká, že ženskou posádku, kterou jsme dostali ve Vánočním eventu, pokud jste ji nerekrutovali, můžete použít na nový Italský tank Progetto M35 mod 46, to znamená, že tank přijde do hry před polovinou března 2018.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama