[WoT] TOG II je opět v prodeji
Gaming WoT Článek [WoT] TOG II je opět v prodeji

[WoT] TOG II je opět v prodeji

Thundarr

Thundarr

20. 11. 2018 17:54

Největší zásobárna životů je v prodeji. Chcete si jej koupit? Poradíme vám co od něj očekávat.

Reklama

TOG se vrací do prodeje, sice jen na chvíli ale přesto. Tank působí bizardně již na první pohled. Jak vypadá, tak se taky chová a funguje. TOG II byl sestrojen v domnění, že bude 2. světová válka vedena stejně, jako ta první. Když bylo vozidlo v roce 1943 konečně připraveno vyrazit do boje, byla zákopová válka už dávno minulostí. Jednoduše doba šla vpřed i v tomto směru neuvěřitelně rychle.

To však neznamená, že si TOG II* ve hře World of Tanks nenajde své místo. Právě naopak, je to úctyhodný a impozantní protivník. Věž, která nahradila boční střílny, ukrývá rychlopalné dělo. A samozřejmě, že tak dlouhý tank, jakým TOG je, toho vydrží opravdu hodně a proto se výtečně hodí na defenzivní hru!

Výše vidíte slova Wargamingu, která tento tank posílají do prodeje. Čistě jen tank bez nějakých balíčků v této akci vyjde asi na 360,-. Rozhodně bych ho ale nepopsal slovy, které použil Wargaming. Tank je to obrovský a takřka bez pancíře. Sice má obrovské množství HP na svůj tier, zase jej ale prostřelí prakticky všechno. Pokud s tímto strojem vyjedete na otevřené prostranství, budou vás soupeři milovat, jelikož vědí, že ve vás mají spoustu jednoduchého poškození. Díky své rychlosti se z problému jednoduše nedostanete. Je potřeba hrát hlavou, a budete spokojeni.

Ale dělo vás na tomto stroji bude bavit. To je opravdu přesné a zábavné. Díky své rychlosti střelby, přesnosti a množství HP, které vás chvíli na živu udrží, jste schopni si nějaké poškození nastřílet. Tak jako tak je tento tank spíše sběratelský kousek, než kvalitní stroj do bitvy.

[WoT] TOG II je opět v prodeji

[WoT] TOG II je opět v prodeji

[WoT] TOG II je opět v prodeji

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama