[WoT] Veřejný test aktualizace 1.5.1
Gaming WoT Článek [WoT] Veřejný test aktualizace 1.5.1

[WoT] Veřejný test aktualizace 1.5.1

Thundarr

Thundarr

18. 5. 2019 02:03

Byl spuštěn test aktualizace 1.5.1. Wargaming přechází do finální fáze testovaní chystaných změn!

Reklama

Fáze supertestu jsou ukončeny a je na čase nastartovat veřejné testování. I když musím říci, že veřejný test je spíše jen ověření, jestli první testování a ladění bylo úspěšné. Změny, které dorazí na veřejný test, se zpravidla objeví i na live serverech. Na oficiálním Youtube kanále World of Tanks se objevilo video, které nám představí novou aktualizaci 1.5.1 v plné síle a seznámí nás s jejími změnami.

Nová aktualizace 1.5.1 ve World of Tanks přináší několik novinek. Jednak se zde seznámíme s novým statistickým nástrojem, který vám ve vašem klientovi nahradí některé mody. Například vám ukáže vaši denní ekonomiku, kolik jste vydělali a utratili za poslední den hraním bitev ve World of Tanks. Najdete zde i vaši úspěšnost v bitvách a podaný výkon. Samozřejmě to nebude WN8, i tak to bude zajímavé.

Další novinkou bude návrat zimní mapy Charkov, který byla odstraněna před vydáním World of Tanks 1. Tato mapa byla několikrát přepracována ale nikdy s výsledkem nebyli vývojáři spokojeni natolik, aby ji vypustili zpět do hry. Nyní se tak stane a na mapě krom kruhového náměstí nezůstal kámen na kameni. Nemyslím si, že by se nyní stala mapa oblíbenou, ale i tak to je rozhodně krok vpřed. Osobně bych viděl daleko více map, které by se po drobných úpravách mohly vrátit do hry.

Poslední zásadní úprava byla provedena na středních tancích a dva z nich by se měly brzy objevit ve hře. Nyní si jejich úpravy můžete otestovat ve veřejném testu. Nemají jen upravené parametry, ale například STB-1 přišla o depresi děla oproti automatickému sklopení podvozku. Krom úprav na STB-1 si můžete vyzkoušet i úpravy na Německém tanku Leopard 1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama