[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly
Gaming WoT Článek [WoT] Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

[WoT] Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

Thundarr

Thundarr

25. 6. 2022 03:01

Máme pro vás další informace o nových maskovacích stylech v poslední aktualizaci.

Reklama

Pohled na miniatury nových 2D a 3D stylů přidaných v aktualizaci 1.17.1. Další fotografie se objeví později.

3D styl "Starý muž" pro Type 59

[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

Mezi trestem a výzvou je tenká hranice. Moji soudruzi ve zbrani nechápou; dokonce o tom vtipkují. Ale pokud jde o mou posádku, jsme rádi, že jsme dostali toto vozidlo. Zbytek jednotky již přešel na 88, což znamená, že náš tank je úplně poslední svého druhu. A je plně funkční, plně funkční. Není připravena na zavření v muzeu. Manévry začínají brzy, takže nadřízení přicházejí kontrolovat materiál. Toto je naše šance ukázat jim, z čeho se skládá náš „starý muž“. Všechny tyto nablýskané nové tanky mohou mít spoustu elektroniky a autonomních systémů, ale ty se mohou každou chvíli rozbít. Nás? Nemáme nic než čistou mechaniku a dovednosti. Zažili jsme toho tolik, že není možné, abychom nezvládli některé plánované manévry. ‚Starý muž‘ přežije všechny tyhle nové luxusní hračky, věřte mi. Žádný mikročip nemůže nahradit duši. A náš tank jeden má, tím jsem si jistý. Stačí vyměnit vzduchové filtry, aby odpovídaly standardu: ventilační systém není jeho nejsilnější stránkou.

Maskovací sada "Warrior of the East"

[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

V paměti zůstáváme jen jako naše činy. Bojové umění, které se učíme ode dne, kdy jsme se narodili, je jako ostrá čepel, která zůstává ve své pochvě, vždy připravená bojovat za to, co je dobré a správné. Dokud slunce žehná pole svým teplem, dokud se pole obdělává a dokud v našich zemích panuje mír a spravedlnost, pokračujeme ve zdokonalování svého ducha a těla. Ano, narodili jsme se a vyrostli pro boj. Ano, to je náš účel. Vzpomínky a hrdost našich předků. Přesto je nejlepší, aby naše meče zůstaly ve svých pochvách. Možná si budeme pamatovat pro naše činy, ale tyto skutky nemusí být navždy válkou

Maskovací sada "veterán".

[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

  • Jedinečný styl udělovaný hráčům za osobní a klanové úspěchy na globální mapě.

Maskovací sada "Gamescom 2022".

[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

[WoT]  Verze 1.17.1: Nové 2D a 3D styly

  • Celoroční styl navržený na oslavu mezinárodního veletrhu videoher, který se každoročně koná na výstavišti Koelnmesse v Kolíně nad Rýnem v Německu. První veletrh se konal ve dnech 19. až 23. srpna 2009.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama