[WoT] Vysněný letní tank
Gaming WoT Článek [WoT] Vysněný letní tank

[WoT] Vysněný letní tank

Thundarr

Thundarr

11. 7. 2018 14:05

Do 12. července můžete hlasovat pro svůj vysněný tank, výsledky hlasování vám ale tank nedají.

Reklama

Do 12. července 23:59 SELČ můžete hlasovat pro svůj oblíbený tank. Vítězné vozidlo poté bude o tomto víkendu ve slevě/akci. Pravděpodobně se objeví v balíčku, který bude k dispozici v prémiovém obchodě.

Hlasovat můžete ZDE!

[WoT] Vysněný letní tank

Můžete hlasovat pro následující tanky

105 leFH18B2

Skutečně zničující francouzské dělostřelectvo. I přes dělo malé ráže je toto vozidlo schopno rozdělovat poškození velmi spolehlivě a především nesmírně rychle. Podvozek je převzat z francouzského těžkého tanku B1, a tak občas dojde k neočekávaným odrazům.

Chrysler K GF

I přes svou velikost je toto vozidlo poměrně dobře mobilní – dobrý poměr výkonu k hmotnosti vám pomůže dostat se z bodu A do bodu B v rozumném čase. Díky slušné rychlosti otáčení pak bude pro nepřátele těžké vás objet. Vzhledem k věži umístěné vzadu se Chrysler K GF výborně hodí k využívání taktiky odrážení střel od boků. K tomu přispívá i jejich silné pancéřování.

E 25

Malý, rychlý a extrémně nebezpečný německý stíhač tanků. Díky vysoké hodnotě maskování je snadné se schovávat za křovím a dalšími rostlinami. 7,5cm dělo možná vypadá slabě, ale nenechte se zmýlit.

Type 62

Tento čínský lehký tank se poměrně dost podobá běžnému WZ-131 z technologického stromu. Vzhledem k vysoké rychlosti a dobré hodnotě maskování se jedná o nebezpečný průzkumný tank. Při spojení se spolehlivým 85mm dělem s vynikajícím poškozením za minutu vznikne stroj schopný na bojišti plnit řadu různých úloh.

[WoT] Vysněný letní tank

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama