[WoTBlitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #1
Zajímavosti WoT Článek [WoTBlitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #1

[WoTBlitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #1

Petr Šťastný

Petr Šťastný

6. 10. 2019 15:59

Blitz Twister Cup, obnovení vozidel, nová mapa či hybridní tank Vulcan. Co se událo za uplynulý týden?

Reklama

Co zajímavého se stalo v proběhlém týdnu?

Blitz Twister Cup 2019

Ve středu 2. října jsme se dozvěděli název posledního postupujícího týmu na Blitz Twister Cup 2019. Ten se uskuteční v běloruském Minsku a týmy se v něm utkají o výherní fond v hodnotě $100 000 (v přepočtu přes 2 miliony korun) a především o titul nejlepšího týmu na světě. Více o Blitz Twister Cupu 2019 najdete zde.

Obnovení vzácných a prémiových vozidel.

Do poslední doby bylo možné obnovit si jedno vozidlo ročně. Navíc se vše muselo zdlouhavě řešit přes podporu. Wargaming nedávno udělal vstřícný krok k hráčům (a především asi i ke svým zaměstnancům pracujícím na podpoře) a vytvořil nový systém pro žádání o navrácení prodaných vozidel.

Nyní je možné požádat o navrácení všech prémiových nebo sběratelských vozidel, která hráč prodal. Jedinou podmínkou je mít pro vozidla dostatečný počet míst ke stání. V případě vrácení sběratelského vozidla se hráči odepíše z účtu stejný počet zlaťáků, za kolik vozidlo prodal. V případě prémiového vozidla si Wargaming strhne prodejní hodnotu vozidla navýšenou o 10% poplatek.

O navrácení vozidel můžete požádat zde.

Nová mapa na supertestu

Ze supertestu unikla podoba nové připravované mapy. Přípravu nové mapy Wargaming potvrdil a zároveň upozornil, že se finální podoba může lišit od té současné. Bude se jednat o další zimní mapu, její název zatím není znám. Pozitivní je, že mapa není úplně zrcadlová, byť od map jako Doly nebo Kastílie má ještě hodně daleko. Těžko lze odhadovat, kdy se mapa dostane na veřejný server. Obrázky naposledy přidané mapy, New Bay, byly k dispozici déle jak rok před jejím přidáním mapy do hry.

[WoTBlitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #1

[WoTBlitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #1

Kromě nové mapy se také objevily leaky o nadcházející aktualizaci 6.4. Ta by měla dorazit uprostřed října a kromě změn ve vyvážení tanků by neměla nabízet žádné zásadní změny. Kromě speciálního eventu by se měly znovu na omezenou dobu objevit Mad Games.

Vulcan z Valkyria Chronicles

Wargaming přidává do hry již pátý tank z Valkyria Chronicles. Do řady k tankům Nameless, Edelweiss, Hafen a Lupus se nyní postaví i Vulcan. Jedná se o těžký tank VII. úrovně. Všechny zmíněné tanky bude možné zakoupit v herním obchodě až do 18. října.

[WoTBlitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #1

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama