Xbox One nabídne status "nerušit" a další novinky
Gaming Článek Xbox One nabídne status "nerušit" a další novinky

Xbox One nabídne status "nerušit" a další novinky

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

10. 1. 2018 15:28

Hráči na Xboxu One se mohou těšit na novou aktualizaci, kterou si pro ně Microsoft připravil.

Reklama

Xbox One nabídne status "nerušit" a další novinky

Asi každý moc dobře známe chvíle, kdy si chceme nerušeně zahrát, bez ohledu na to, zda jde o singleplayer nebo multiplayer a stále se objevuje něco nebo někdo, kdo nám to byť třeba nechtěně kazí. Hráči na Xboxu One si s podobným problémem však starosti již dělat nemusí, Microsoft si pro ně připravil novinku, která je před nevyžádaného vyrušování ochrání.

Po aplikování novinky, která je v tuto chvíli ve fázi testování, si na konzoli budete moci nastavit status "Nerušit". Ten můžete znát například z programu Skype, jakmile si jej nastavíte, veškerá upozornění (notifikace), která vám přijdou, vás nevyruší, uloží se totiž do pozadí a přečíst si je budete moci později.

Samozřejmě to není všechno, co si Microsoft pro své hráče nachystal. Dále se dočkáme lepšího zdroje informací co se týče achievementů, kterým jsme nablízku. To znamená, že pokud se blížíte k dokončení nějakého achievementu, systém vás upozorní, abyste věděli, co nebo kolik vám k jeho dokončení zbývá. Pestrejší bude také nastavení v rámci neaktivity na vaší herní konzoli. Budete si moci důkladněji vybrat, po jaké době se má konzole sama vypnout, nebudete-li na ní vyvíjet žádnou aktivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama