Yakuza Kiwami 2 a dalších 6 her přibyde do Xbox Game Pass
Gaming Článek Yakuza Kiwami 2 a dalších 6 her přibyde do Xbox Game Pass

Yakuza Kiwami 2 a dalších 6 her přibyde do Xbox Game Pass

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

16. 7. 2020 20:31

Jestli chcete někomu vyprášit kožich.

Reklama

Během července se v knihovně Xbox Game Pass objeví dalších sedm her. Jednou z nich je titul Yakuza Kiwami 2 ze slavné herní série. Pokud chcete někomu nakopat zadek v japonském stylu, tak teď máte možnost. Počítačový debut si odbyde akční adventura plná hlavolamů The Touryst, což byla až do teď Nintendo exkluzivita.

Další novinkou bude pixel-artová akční hra Carrion, která vychází 23. července. Pokud hledáte nějaký nový survival, můžete si od 28. července vyzkoušet Grounded od tvůrců z Obsidian Entertainment.

Ostatní hry už naleznete i na dalších platformách. Můžete si zahrát 2D survival s otevřeným světem a crafting systémem Forager. S kamarády poměřít své síly v Golf With Your Friends od tvůrců legendárních Worms, popřípadě zkusit své štěstí v roguelike karetní hře Nowhere Prophet. Trojice těchto her si na Steamu odnáší velmi kladná hodnocení, tak minimálně za zkoušku to bude stát.

Xbox Game Pass si můžete předplatit na měsíc od pouhých 119 Kč. Platforma vám nabídne více než 100 her a najdete tu tituly jako Gears 5, Gears Tactics, The Outer Worlds, Age of Empires nebo A Plague Tale: Innocence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama