youtuber-masturboval-v-zivem-prenosu
Zajímavosti Článek YouTuber masturboval v živém přenosu

YouTuber masturboval v živém přenosu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

30. 8. 2017 17:02

Šlo o omyl nebo se chtěl stát známějším a zároveň riskoval svůj účet s 180,000 odběrateli?

Reklama

YouTuber masturboval v živém přenosu

Jak zakročit, když máte skoro 200,000 odběratelů, jejich počet každým dnem rapidně klesá, vaše videa zhlédne sotva každý stý odběratel a YouTube je víceméně váš jediný zdroj příjmů? Takový "návod" možná trošku nechtěně poskytl YouTuber DSPGaming těsně před tím, než chtěl zapnout livestream.

Bohužel fráze "těsně předtím" není přesná, jelikož tenhle YouTuber, který na svůj kanál přidává videa z velké řady her (například Street Fighter V, WoW, Nioh, The Walking Dead, Hitman..) zrovna neodhadl tu správnou chvilku a masturboval se zaplou kamerou před více než 100 aktivními diváky, kteří tenhle kousek samozřejmě natočili.

Na videu toho (naštěstí) není moc vidět, ale daná situace je jasná. V současné době už jen vznikají spekulace o tom, zda to YouTuber udělal naschvál, aby se tímhle virálním videem více proslavil a zároveň tak riskoval zabanování svého účtu (jelikož podobné počínání v živém přenosu samozřejmě není povoleno), nebo šlo o skutečný omyl. Však uvidíme, zda mu tenhle zážitek, ať už chtěný nebo ne, nějakým způsobem ve své kariéře pomůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama