YouTuberka iJustine málem zemřela po problémech s rukou
Zajímavosti Článek YouTuberka iJustine málem zemřela po problémech s rukou

YouTuberka iJustine málem zemřela po problémech s rukou

Adam Král

Adam Král

2. 9. 2022 12:25

YouTuberka s přezdívkou iJustine si prošla pobytem v nemocnici a nyní se o tom rozpovídala v rozhovoru.

Reklama

Mnoho tvůrců na internetu si zadělává na vážné problémy. Vysedáváním u počítače tomu streameři nepomáhají a jejich ruce také nejsou úplně nadšené. Jak před časem dokázala tvůrkyně na YouTube Justine ‘iJustine’ Ezarik, vysedávání u počítače se občas může projevit na vašem zdraví.

Krevní sraženina není legrace

YouTuberka iJustine je známá hlavně díky recenzím a ukázkám elektroniky na svém kanále. Nezůstává pozadu za influencery, a tak občas natočí vlogy ze života. Protože byla ve svých osmatřiceti letech kompletně fit a sportovala, ani ve snu by jí nenapadlo, že bude mít takový zdravotní problém. Okolo jara její ruka otupěla a začala bolet a růžovět. To samozřejmě Justine nenechalo chladnou a běžela do nemocnice, což jí zachránilo život.

YouTuberka iJustine málem zemřela po problémech s rukou

Jak Justine uvedla na svém Instagramu, její obavy se ukázaly jako správné. Diagnóza zněla hluboká žilní trombóza a jak řekla v rozhovoru, byla opravdu blízko smrti. Její ruce začaly vypadat, jako po vážně namáhavém dni v posilovně, byly přitom jen tak nafouklé. Poté, co byla přesunuta z jedné nemocnice do druhé, se věci začaly komplikovat.

Justine měla zavedený katétr, což zabránilo tomu, aby se trombóza rozšířila do srdce a mozku. Po dvou operacích bylo vše tak, jak má. YouTuberka ale přiznává, že se čtyři dny nemohla pohnout a nebýt její sestry, neví, co by dělala.

S odstupem několika měsíců Justine tvrdí, že i lehké cvičení je pro ní více problémové a podstoupí ještě několik operací, protože podle doktorů může za problémy část žebra. Pokud by YouTuberka do nemocnice vyrazila později, následky mohly být fatální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama