Z nabídky Origin Access byla odebrána první hra
Gaming Článek Z nabídky Origin Access byla odebrána první hra

Z nabídky Origin Access byla odebrána první hra

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

3. 8. 2017 11:45

Poprvé v historii služby došlo k odstranění titulu z nabídky. Která hra je tímto pomyslným "rekordmanem"?

Reklama

Z nabídky Origin Access byla odebrána první hra

EA/Origin Access je služba od společnosti Electronic Arts, za jejíž zaplacení nepříliš vysoké částky (115 korun na měsíc nebo 685 korun na rok), získáte k dispozici celou řadu zajímavých her, které můžete hrát bez jakéhokoliv omezení. Kromě již vydaných her služba zahrnuje i trialy připravovaných her nebo 10% slevy na nákup na Originu.

Nabídka her je bohatá, můžeme tam najít tituly jako Titanfall 2, The Sims 4, FIFA 17, Unravel, Battlefield, Mass Effect, Plants vs Zombies a celou řadu dalších. Čas od času, jak můžete vidět i u nás na Grunexu, je nabídka ještě rozšířena o nové tituly. Připomínáme, že k rozšíření došlo 1. srpna o titul Titanfall 2 a brzy poté dojde k přidání i Battlefieldu 1.

Poprvé v historii této služby byl však z nabídky jeden titul odebrán. Pomyslným rekordmanem se stal fotbalový titul FIFA 14, jehož odstranění asi není žádným překvapením. Poté co u hry byly vypnuty servery, dojde ke kompletnímu odstranění z nabídky 18. října. Pokud hru máte staženou, její offline módy si budete moci zahrát i nadále. Po tomto termínu už si ji však skrze Origin Access znovu nestáhnete.

Je nám velmi líto, že jeden z našich titulů opouští nabídku. Do budoucna se podobné odstraňování pokusíme omezit. Nyní doufáme, že si užijete některý z našich dalších titulů, například novější díly ze série FIFA - těšíme se, až se uvidíme na hřišti.

Z nabídky Origin Access byla odebrána první hra

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama