Začíná první ze tří víkendů zdarma v PC verzi Battlefield V
Hry zdarma Článek Začíná první ze tří víkendů zdarma v PC verzi Battlefield V

Začíná první ze tří víkendů zdarma v PC verzi Battlefield V

Filip Němeček

Filip Němeček

11. 10. 2019 15:14

Zatím můžete vyzkoušet Rush, později to bude Conquest a Grand Operations.

Reklama

Electronic Arts chce do střílečky Battlefield V nalákat nové hráče, aktuálně spouští hned tři víkendy zdarma. Ten první již začal a potrvá do 13. října. Hrát můžete režim Rush, kdy vždy jedna strana brání a druhá pokládá bomby. Dostupná je i nová mapa Operation Underground, což je přepracované Métro z Battlefield 3. Stáčí zamířit na Origin, stáhnout a pustit se do hraní.

Příští víkend budete moci zdarma zkoušet Conquest, konkrétně Conquest zaměřený na pěchotu. To znamená hraní na mapách Operation Underground, Rotterdam, Devastation, Marita a Arras. To není špatný výběr.

A konečně poslední víkend přinese ve dnech od 24. do 27. října k vyzkoušení Grand Operations. Jedná se o rozsáhlé on-line bitvy, které jsou rozděleny na více fází a berou v potaz, jak si týmy vedly v těch předchozích. K dispozici bude pět map.

Battlefield V s blížící se další kapitolou dostane velkou expanzi s armádami USA a Japonska. Aktuální zkušební víkendy tak mají sloužit i jako představení pro hráče, kteří plánují začít hrát třeba až s novou aktualizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama