Zahrajte si Cuphead v autech Tesla
Zajímavosti Článek Zahrajte si Cuphead v autech Tesla

Zahrajte si Cuphead v autech Tesla

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

5. 6. 2019 14:44

Když už vám nestačí klasické herní platformy, podívejte se po nějaké nové.

Reklama

Znáte to všichni, občas vás při delší jízdě autem napadne, jak by zrovna v tu chvíli bylo fajn mít v rukách herní ovladač místo volantu a pařit právě rozjetou hru. Již brzy se tyhle myšlenky mohou stát skutečností pro ty, co si pořídí vozy Tesla. Filantrop a vynálezce Elon Musk totiž nedávno poskytl informaci webu IGN o tom, že ve vozech Tesla Model 3, S a X, si budete moci zahrát Cuphead. Jedná se o poměrně náročnou akční plošinovku, která je krásně animovaná ve stylu Disneyho pohádek z poloviny minulého století. Očekává se, že se tato možnost naskytne od letošního léta. Bohužel nebude možné zapnout autopilota, který vás dostane na požadované místo, zatímco vy budete pařit. Hru bude možné spustit pouze, když auto zaparkujete, popř. nebude v pohybu. S plnou hrou ale nepočítejte. Kvůli omezené kapacitě paměti v autech bude hratelný pouze první svět Inkwell Isle One. Taky nebude možné hru ovládat pomocí dotykové obrazovky ani volantu, ale bude potřeba připojit USB ovladač.

V autech Tesla si již můžete zahrát klasické hry od Atari, jako Asteroids, Lunar Lander, Missile Command a další, které jsou součástí balíčku tzv. TeslAtari. Ty právě můžete ovládat kromě USB ovladače i přes dotykovou obrazovku v autech. Také Atari hry spustíte pouze v případě, když auto není v pohybu.

Jestli vás už omrzeli klasické počítače či konzole a mobily s tablety vám připadají také fádní, zkuste si sehnat zbrusu novou herní platformu - auto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama