Zapoj se do prvních CZC.CZ PlayerUnknown's Battlegrounds Scrimů
Esport PUBG Článek Zapoj se do prvních CZC.CZ PlayerUnknown's Battlegrounds Scrimů

Zapoj se do prvních CZC.CZ PlayerUnknown's Battlegrounds Scrimů

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

17. 10. 2018 11:46

První CZ/SK PlayerUnknown's Battlegrounds Squad Scrimy

Reklama

Světová i domácí scéna je v plném proudu a my nemůžeme zůstat pozadu. Ve spolupráci s partnerem CZC.cz jsme se rozhodli uspořádat pravidelné PlayerUnknown's Battlegrounds scrimy. Jsme jediný portál, který spouští pravidelné tréninkové turnaje, využij profesionálního prostředí a objev svůj skrytý talent, nebo prohlub týmový skill v nové CZC.cz tréningové sérii.

Pokud jsi tak dobrý a dokážeš nám to, můžeš si na Grunexu hraním i vydělat a vylepšit si tvůj herní gear v online obchodě CZC.cz. Pro ty nejlepší totiž máme připravené poukázky, které lze v oblíbeném českém obchodě použít.

 

Koukni se na trénink v PUBG na twitch.tv

 PUBG Squad Scrimy vás bude provádět zkušený hráč a známá tvář domácí scény Jan "TheCobra" Čičmanský.

 

Formát tréninkových turnajů

Nyní nás čeká šest tréninkových sérií každou středu od 17:30 hodin. Tento systém turnajů je určen pro 16 týmů, kteří spolu budou hrát v kompetitivním formátu BO4. Hlavním cílem je vytvořit profesionální prostředí pro pohodlný trénink Squad týmů a jako bonus si vítězný tým odnese malou odměnu. Tato první série je testovací a otevřená všem týmům formou registrace, v rámci této Beta verze PUBG Squad Scrimů se bude testovat bodování týmů na základě kterého pak budou týmy v pozdějších verzích dostávat přednostní sloty to Scrimů.

Mapy budou vybrány přímo hráči, těsně před turnajem. Hlasování o mapy a jejich pořadí bude probíhat na Grunex Discordu, kde budou muset být hrající týmy přítomni v PUBG roomkách.

 

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj super ceny

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

 

Ceny pro vítěze finále 

  • 1. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 400 Kč/hráč

 

Ujisti se, že máš na Grunexu správně vyplněný profil a čekej na otevření registrací do kvalifikací. A hlavně začni trénovat, protože výhry stojí za to!

 

Máš pevné odhodlání a neprůstřelnou herní strategii? Tak povstaň a předveď se světu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama