Zapoj se do SAMSUNG PUBG Squad Cupu o pořádně tučný prizepool
Esport PUBG Článek Zapoj se do SAMSUNG PUBG Squad Cupu o pořádně tučný prizepool

Zapoj se do SAMSUNG PUBG Squad Cupu o pořádně tučný prizepool

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

12. 12. 2018 20:29

Zahraj si PUBG SQUAD turnaje o pořádně tučný prizepool.

Reklama

Od Vánoc nás dělí už jen několik dní a my jsme si pro vás společně s naším partnerem SAMSUNG připravili pořádnou vánoční nadílku! Obě předvánoční soboty pro vás máme nachystaný PUBG Squad turnajový speciál a jak jinak si zpříjemnit Vánoce, než pořádným prizepoolem. Mimo samotný turnaj v téhle speciální sérii čeká i na diváky pořádná podívaná, protože do finále turnaje dostane TOP česká osmička pozvánku napřímo.

Tak na co ještě čekáš? Zahoď zástěru, hoď perníčky do trouby a přijď si zahrát dohromady o 20 000 Kč s nejlepšími českými týmy ve finále!

V kvalifikaci, která nás čeká v sobotu 15.12.  bude turnaj otevřen pro 96 týmů. Ty budou rozděleni do šesti herních lobby, ze kterých přímo postoupí nejlepších 5 týmů do online finále kvalifikace. Ta bude rozdělena do dvou herních lobby.  Ze všech šesti lobby v kvalifikaci se pak vylosuje na základě bodových výsledků jednotlivých ladderů tzv. divoká karta, která bude udělena dvěma nejlépe bodově ohodnoceným týmům. Ve finále kvalifikace se spolu utká z každém lobby šestnáct týmů a jen čtyři týmy z každého lobby postoupí do online finále celého turnaje v sobotu 22.12. 

Zapoj se do SAMSUNG PUBG Squad Cupu o pořádně tučný prizepool

Druhá finálová osmička bude vybrána z těch nejlepších českých týmů na základě posledních výsledků v rámci PUBG Squad turnajů na portále Grunex.com. Soupiska pozvaných týmů bude zveřejněna v průběhu týdne v článku.

Zapoj se do SAMSUNG PUBG Squad Cupu o pořádně tučný prizepool

V turnaji se bude bojovat na mapách Miramar a Erangel.

 


Sleduj SAMSUNG PUBG SQUAD Cup na twitch.tv

O komentování téhle speciální série se postarají ambasadoři PUBG turnajů, hráči a komentátoři Nikolai "Mazarini" Lazarev a jeho parťák Martin spajKK Beneš na svých Twitch kanálech.


Zaregistruj se do turnaje o 20 000 Kč

Zapoj se a probojuj se mezi ty nejlepší v PUBG SQUAD turnajů. Registrace do první kvalifikace se otevírá už 5.12 od 20:00 hodin, ale pospěš si, počet míst je omezen!

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Pravidla: Samsung | PUBG Squad Cup


Jaké ceny si odnesu ti nejlepší?

  • 1. místo: 10 000 Kč 
  • 2. místo: 6 000 Kč
  • 3. místo:  4 000 Kč

*ceny jsou pro celý tým.


Speciální sleva na SAMSUNG QLED Gaming monitor!

Ani ten, kdo se turnaje nezúčastní, nemusí odejít s prázdnou. SAMSUNG si pro vás připravil speciální slevovou akci na 27" Gaming monitor CFG73, jehož největší předností je technologie QLED, která zajišťuje přesnost barev a široké barevné spektrum. Navíc se může pochlubit obnovovací frekvencí 144Hz a odezvou 1ms.

Pořiď si teď exkluzivní monitory značky Samsung, jejíchž ambasadorem jsou komentátor, bývalý profesionální PUBG hráč a streamer Martin spajKK Beneš a známý streamer a komunitní ambasador Nikolai "Mazarini" Lazarev.


Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama