Zaregistruj se do Grunex Games v Among Us #2 powered by Lenovo Legion
Esport Among Us Článek Zaregistruj se do Grunex Games v Among Us #2 powered by Lenovo Legion

Zaregistruj se do Grunex Games v Among Us #2 powered by Lenovo Legion

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

25. 2. 2021 21:11

Registrační brány do druhého Grunex Games v Among Us povwered by Lenovo Legion jsou otevřeny, tak neváhej a naskoč do hry!

Reklama

Streameři a streamerky pozor! Právě otvíráme registrace do unikátní série Grunex Games v Among Us #2 powered by Lenovo Legion. Jíž ode dneška můžete vyplnit formulář přiložený níže do v pořadí už třetího turnaje Grunex Games, který se opět odehraje v populární multiplayerové hře Among Us. Pro vítěze turnaje je přichystaná odměna v podobě 100 subs pro svou komunitu na Twitchi. Tak rozhodně neváhejte, vyplňte níže přiložený formulář a porazte přední české streamery jako jsou Mazarini, Marty_vole, Marwex nebo Cuky, ale i méně známé kolegy!

Třetí turnaj, který jsme si pro vás připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, se odehraje už 26. února od 17:00!

Co je to Grunex Games?

Grunex Games je nový turnaj částečně inspirovaný formátem zahraničních Twitch Rivals. Turnaj ze série Grunex Games může být ohlášený kdykoliv a v jakékoliv nové nebo právě populární hře. Hrát ale nebudou jen známí streameři či tvůrci videí! Šanci se zapojit dostanou často také samotní diváci nebo tvůrci, kteří jsou teprve na začátku svojí cesty.

Poraž všechny už podruhé v Among Us

Ztřeštěný šampionát plný zábavy, ve kterém může zvítězit jen ten nejdůvtipnější hráč. Také třetí Grunex Games jsme si pro vás připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, ve kterém si s dalšími streamery zahrajete o štědrý dárek v podobě 100 subů.

Podle počtu registrovaných streamerů se vytvoří dvě až tři skupiny. Ty se budou skládat z nejvýše 10 hráčů. Ze skupin pak následně postoupí celkem 6 lidí, kteří si zahrají finále o lákavou odměnu pro svou Twitch komunitu. Tentokrát bude možné hrát i s proximity chatem - tedy můžete mluvit i během hry, když se pohybujete blízko ostatních hráčů.

Průběh turnaje budete moci sledovat na kanálech svých oblíbených streamerů a když váš favorit zvítězí, čeká váš oblíbený kanál pořádná sprcha subs!

Ostřílení streameři

Grunex Games powered by Lenovo Legion se neobejde bez známých jmen. Opět se ho zúčastní hned několik předních českých streamerů. Svou účast potvrdili Mazarini, Marty_vole, MarwexCuky a Mich Sako. Průběh turnaje tak můžete sledovat na jejich twitch kanálech, ale taky na našich sociálních sítích instagram a facebook.

Šanci dostanou i méně známí vyzyvatelé

Do Grunex Games mohou využít možnost registrace taky všichni streameři a streamerky, co jsou teprve na začátku své dráhy. Vyzvěte zkušené streamery a ukažte se světu. Pro účast v turnaji stačí splňovat dvě podmínky: mít minimálně status affilate na platformě Twitch a váš kanál musí mít víc jak 100 sledujících.

Registrace do turnaje jsou otevřeny do 25. února 23:59, tak neváhej a vyplň níže vložený formulář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama