Závodníků v Gran Turismo Sport už je přes 5 milionů
Gaming Článek Závodníků v Gran Turismo Sport už je přes 5 milionů

Závodníků v Gran Turismo Sport už je přes 5 milionů

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

17. 7. 2018 14:53

Gran Turismo Sport po devíti měsících slaví překonaný milník 5 milionů hráčů.

Reklama

Závodním hrám od Polyphony Digital se opravdu daří. Jasným důkazem je prohlášení ředitele zmíněného studia, Kazunori Yamauchiho, který na svém Twitterovém účtu odhalil nový milník závodní hry Gran Turismo Sport. Exkluzivka pro PlayStation 4, která vyšla loni v půlce října, čítá už 5 milionů různých hráčů.

Za stále přibývajícími hráči jistě stojí fakt, že se vývojáři o svůj titul i 9 měsíců po vydání stále starají. Pravidelní hráči mají jistě v paměti rozšiřování vozové nabídky ve hře, která po několika částech přidala celkem 50 nových vozidel. Další update má navíc přinést možnost tvorby vlastního oblečení pro vašeho řidiče.

Zatím to vypadá, že titul brzy překoná Gran Turismo 6, které si zatím nad novějším dílem drží vedení. Toho se podle posledních zpráv prodalo 5,3 milionů kopií.

Pokud se k rozsáhlé komunitě závodníků chcete přidat, můžete zamířit na stránky czc.cz, kde je hra k dispozici. V nabídce najdete také sběratelskou edici, nebo třeba ovladač DualShock 4 v2 ve speciální závodnické edici.

Závodníků v Gran Turismo Sport už je přes 5 milionů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama