Žebříček Grunex Masters vedou po prvním víkendu Dark Tigers
Esport Článek Žebříček Grunex Masters vedou po prvním víkendu Dark Tigers

Žebříček Grunex Masters vedou po prvním víkendu Dark Tigers

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 10. 2021 20:49

V pátek a v sobotu proti sobě nastoupily skupiny A vs B a skupiny B vs C. Nejvíce bodů a průběžné první místo si odnášejí Dark Tigers PUBG.

Reklama

První dva hrací dny v hlavní části PUBG Grunex Masters o 100 000 korun jsou za námi a v celkovém žebříčku se vedoucí pozice ujali Dark Tigers PUBG společně s Beer Fellas.

V pátek v podvečer proti sobě nastoupily týmy z balíku A společně s týmy z balíku B. Hned první hry se zmocnili borci z týmu Dark Tigers PUBG, kteří ukořistili výhru společně se 13 killy. Zbytek turnaje byl velice vyrovnaný a žádnému z týmů se nepodařilo vyhrát více her. Konečným vítězem této etapy se 47 body se stal tým VIKÜRVI, s náskokem pouhých 7 bodů nad místem pátým.

Hned následující den těsně po poledni nastoupil opět balík B, tentokrát ale proti balíku C. Bylo zřejmé, že týmy Dark Tigers PUBGBeer Fellas byly ze včera rozehrané, protože si oba celky připsaly po dvou výhrách a tak se dostaly na vrchol žebříčku v této části turnaje. Hned v patách ale měly Fadee Gaming a Yikees, kteří díky konzistentním výsledkům ztrácely jen pár bodů.

Žebříček Grunex Masters vedou po prvním víkendu Dark Tigers

Následující skupinová část se odehraje o víkendu 23. - 24. října, kde proti sobě nastoupí balíky AC a BC, vždy od 13:00 na kanále našeho ambasadora spajKKa. Více informací naleznete na hlavní stránce turnaje.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama