Známe postupující hráče do Xbox i PS4 finále eRepre ve FIFA
Esport Článek Známe postupující hráče do Xbox i PS4 finále eRepre ve FIFA

Známe postupující hráče do Xbox i PS4 finále eRepre ve FIFA

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

23. 3. 2020 11:10

Skončily online kvalifikace eRepre ve FIFA na konzolích Xbox i PS4. Podívejte se na seznam postupujících.

Reklama

Zcela poslední online kvalifikační kolo o finále eRepre je minulostí. O jedinečnou příležitost hájit národní barvy zabojovalo až 900 hráčů na konzolích Xbox One a Playstation 4. Ke snu obléct si reprezentační dres se ale přiblížila pouze šestnáctka nejlepších na obou konzolích. Jen dva hráči z nich se ale stanou prvními eReprezentanty ve FIFA na konzolích Playstation 4 a Xbox One. Ti vzejdou z finálového turnaje, jak na Playstation 4, tak na Xboxu. Bohužel si kvůli současné situaci na přesný termín finále budeme muset ještě počkat.

Všechny hvězdy FIFA scény postupují do finále

Nejlepší gameři české FIFA scény si nenechali ujít tuhle jedinečnou příležitost. Mezi postupujícími na PS4 se objevili jména jako Huhnak a RIIJK z profesionálního esportového týmu ENTROPIQ. Emerickson, Caster a JamesBony hájící barvy AC Sparta Praha nebo momentálně nejlepší hráč FIFA T9Laky. Ze skutečného trávníku na virtuální naskočil i fotbalista Slovanu Liberec Karel „kkarlos7" Knejzlík.

Ani u Xboxu nebudou chybět velká jména. Hned v prvním kole postoupil sparťan The Johny. Níže se podívejte na kompletní seznam postupujících hráčů.

Playstation 4

  • Huhnak, morcajs, MarioOoso99, Sebossek, kkarlos7, steek1ng, Emerickson, Snkrjan, M4tk05, RIIJK, SGAngel, T9Laky, ElKosinero, Caster, JamesBony28, Tulip

Xbox One

  • Pepsson7, TheJohny, Lengi, K1l3rss, RitzyBikeCZ, Curgi, Kocitko44, eRBeczko, Dandos31CZ, Koubes77, Totik5666, BejkCZ1998, danrybar, Ovce30, FNFilas, QuickRomis7

.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama