Známe všechny postupující z klubových kol e:LIGY
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Známe všechny postupující z klubových kol e:LIGY

Známe všechny postupující z klubových kol e:LIGY

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

15. 3. 2021 11:19

Přehled postupujících z února a března do semifinále klubů v e:LIZE.

Reklama

V únoru a začátkem března se odehrála další klubová kola, ve kterých se rozhodlo o semifinalistech e:LIGY. Své potencionální reprezentanty znají prvoligové kluby SK Dynamo České Budějovice, Bohemians Praha 1905, FC Slovan Liberec a FK Mladá Boleslav. Ze kvalifikací vždy postoupili 2 až 4 hráči do semifinále, ve kterém se rozhodne, kdo nakonec bude hájit klubové barvy ve finále e:LIGY.

Celkem 81 hráčů se pokusilo dostat do užšího výběru týmu SK Dynamo České Budějovice, ale pouze čtyřem nejlepším se otevřela tahle šance. Do semifinále se podívají hráči pod přezdívkami Ballumi10, ig.kucera, Honza1993 a Patyno. Poslední zmiňovaný gamer jako jediný dokázal dosáhnout 30 gólové hranice. Skvělý defenzivní fotbal předvedl Honza1993.

Poslední z pražských klubů se taky dočkal svých semifinalistů. O tři místa bojovalo 53 hráčů. Bohemians totiž disponuje svým esportovým týmem, a tak do semifinále přímo nasadili MrRici a do Grandfinále nominovali M4TKO5. Místa tak obsadili Almosteq, theseba40 a Vitek.

Do severočeského semifinále týmu Slovan Liberec se mohli probojovat jen dva hráči, jelikož nasadili hráče RealDanek a Pan_Peca a do Grandfinále nominovali Sajmonowycze. Dvojicí postupujících se stali Driskecz14 a YMFC, kteří si prošli poměrně složitými zápasy.

Poslední klubové kolo se odehrálo v týmu FK Mladá Boleslav. Ze 78 hráčů mohli do semifinále postoupit opět čtyři nejlepší. Tahle místa si zasloužili hráči sirisetsedm, marasuchy03, Doli97 a steeKing.

Už brzy startují semifinále

O tom, kdo bude reprezentovat svůj oblíbení prvoligový klub, se rozhodne v semifinálových utkáních, která se odehrají systémem každý s každým 2x BO1. Ze čtyř semifinalistů postoupí do Grandfinále 1-2 hráči, kteří navléknou dres svého týmu. Semifinále se odehrají od 23. do 28. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama