Známe všechny účastníky play-off Paddock eligy
Esport Článek Známe všechny účastníky play-off Paddock eligy

Známe všechny účastníky play-off Paddock eligy

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

18. 5. 2020 10:31

Skončila základní část prvního ročníku eligy amerického fotbalu. Které týmy si zahrají o titul?

Reklama

Základní část Paddock eligy je u konce. Prvního ročníku české elektronické ligy amerického fotbalu, kde kluby měří své síly ve hře Madden NFL na konzolích, se zúčastnilo 10 týmů jak z nejvyšší Paddock ligy, tak i z nižších soutěží. Nejlepší čtyři týmy ze základní části si vybojovali postup do semifinále.

Dominanci ze hřiště si přenesli hráči Prague Lions taky ke konzolím. S přehledem ovládli svou skupinu a stali se prvním postupujícím celkem. Přerov Mammoths si letos odbydou v nejvyšší soutěži amerického fotbalu v České republice svou premiéru. Pokud budou předvádět stejné výkony jako v elize, čeká nás opravdu zajímavá podívaná. Mamuti totiž ani jednou neprohráli, a dokázali v posledním kole porazit i pražské Lions 2:1.

Třetím postupujícím celkem se s předstihem stali Ostrava Steelers. Ti si ve 4. kole výhrou nad Vysočinou Gladiators pojistili postup, a tak do posledního 5. kola nastupovali s klidem v duších. Nicméně výhrou 2:1 nad Brno Alligators se ještě namotivovali na blížící se play-off. V něm se střetnou s Prague Lions.

Posledním týmem, který si zahraje semifinále Paddock eligy, se stalo Ústí nad Labem Blades. Severočeši až do posledního kola základní části neměli nic jisté a pokud chtěli postoupit, museli nechat všechno na virtuálních trávnících. Zároveň doufali, že Příbram Bobcats porazí Prague Mustangs. To se taky stalo a v cestě za postupem jim tak stál jen Litvínov Hunters. Blades vyhráli nad Hunters 2:1, a tak se v semifinále potkají s týmem Ostrava Steelers.

Všechna utkání ze základní části můžete zhlédnout na oficiálním youtube kanále Paddock eligy.

Semifinálové zápasy se odehrají poslední květnový víkend v pražském studiu za přítomnosti kamer a profesionálního komentáře. Chybět nebude ani předzápasové studio.

Paddock eliga - semifinále

  • Prague Lions - Ostrava Steelers
  • Přerov Mammoths - Ústí nad Labem Blades
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama